Mam taky velky problem moj ucitel je uchil ........
Prosiiiim poradte mmi ako ho mam prinutit aby mi nedaval ... otazky ........... n ze ci som ,,to,, us mala ... a tak .... som zufala ..... a v kabinete ma kondomy.... 3 krabicky-plne ....!!!! pln
riesenie zavisi od taho, ci by ti vadili pripadne problemy - tym myslim, ci by ti vadilo byt este niekolko rokov v pozicii ziacky, na ktorej ucitel sedi (obrazne)
tak sa im to odvaz povedat. ak nie, tak si trp, mne je to jedno. no potom sa necuduj, ze sa s tym nic nedeje a ze vas ucitel bude uchylny aj nadalej. myslim, ze tvoji rodicia to vyriesia lepsie ako jedenastrocne dievca.
ja by som sa az tak na tom nesmiala. niektori ucitelia na ZS su naozaj uchylni. mojej sesternice ucitel - cudujem sa, ze ho este nevykopli, je toho zivym prikladom.
@21 no raz mal otvorene dvere ami mame vedla satnu a behali sme do satne a opmilom sme tam viosli a mal ich na stole no potom nas prichitil a..... vies si domysliet ..
jasne ze to ries, v tvojom pripade kedze mas len 11 rokov je najlepsie povedat to rodicom , on je uchylak nie ty tak sa nemas za co hanbit.zazil som nieco podobne tiez mojej byvalej ucitel telesnej bol taky stary uchyl , ked mi povedala co robi tak som isiel za nim a jednu som mu pridrbal a bol klud.
@mandarinka001 prichitil a...a potom ste si to rozdali na kuchynskej linke a spolužiačky to fotili, potom ťa samozrejme vystriedali a vlastne vám odpadla telesná
@drejka ani nie. je to forma hodna jedenastrocneho dievcata. pobavilo by ma viac, keby sa snazila vyjadrovat sa sposobom, ktory by nebol adekvatny jej veku.
Ja by som si ho nahral, ak by ma znova zavolal do kabinetu. Už len to, že sa ťa pýta na také súkromné (intímne) veci, moc nie je v pohode. Myslím, že nejde o sexuálne obťažovanie, zaistak by som si to poistil tou nahrávkou, najlepšie, ak by to urobili aj kamarátky, aby to nebolo, že ste si to vymysleli a podobne.
Je rozdiel, ci natebe bude sediet ucitel obrazne, alebo ty na nom doslovne.
Nemate v skole taku schranku na podnety, problemy? Ked sa tam objavi aspon 15 listov, tak to budu musiet riesit s dotycnym. Ty si jedina, ktorej sa to pytal? Ine dievcata v skole s nim nemaju ziadny problem?
@fartgas milujem tie tvoje riešenia Nerada ťa sklamem, ale nie všade sú vzťahy ako u vás na škole
@56 ,,Je rozdiel, ci natebe bude sediet ucitel obrazne, alebo ty na nom doslovne."
toto si musím zapísať
Zakladateľke sa ospravedlňujem, ale nie som schopná brať tému vážne. Sú typy, obzvlášť v tvojom veku, pre ktoré je každý chlap v širokom okolí a priľahlom vesmíre úchyl už z princípu.
mno dnes sa to dozvedela triedna a zajtra to bude riesit .....zevraj ..... no povedala ze on je zviknuty ked mu dievctata take vecii hovoria !!!!!!! OMMMMmmmmmmmmmGggggggG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Opýtal by som sa znova,či si aj ty neaká nová piča,ale to by už nebolo smiešne,je zjavné že ňou si
skus o tom najprv povedat rodicom.
Ale nie že:
Vážená pani učitelka,váš kolega Ján Mrkva je úchyl/pedofil.
Ale normálne,opísať atď.
Učením sa teda na post zástupkyne nedostala...
"Vážená pani učitelka,váš kolega Ján Mrkva je úchyl/pedofil."
Nie je uchIl..!
a píše sa úchyl.. nie úchil
@fxx veru @2
som rada,že to niekto pochopil a všimol si to ....
hurá..sú tu aj ľudia čo vedia písať i,Y
Nemate v skole taku schranku na podnety, problemy? Ked sa tam objavi aspon 15 listov, tak to budu musiet riesit s dotycnym. Ty si jedina, ktorej sa to pytal? Ine dievcata v skole s nim nemaju ziadny problem?
@56 ,,Je rozdiel, ci natebe bude sediet ucitel obrazne, alebo ty na nom doslovne."
toto si musím zapísať
Zakladateľke sa ospravedlňujem, ale nie som schopná brať tému vážne. Sú typy, obzvlášť v tvojom veku, pre ktoré je každý chlap v širokom okolí a priľahlom vesmíre úchyl už z princípu.