Viete poradiť nejaký seriál medzi Game of thrones, Sherlock, Prison break, Dexter, The walking dead, Spartacus a American horror story? Breaking bad nie, skúsila som 4 časti a nič... som zúfalá, help my fellow nerds
ja som sa teraz zmotala na Banshee - je to kuul, chlap ktorého pustia po 15 rokoch z väzenia, sa náhodou stane šerifom jedného amerického mestečka a už to jede je to akčno-sexuálne a baví to aj mňa, čo akčné veci inak moc nemusím
Taky pravy krb s praskajucim drevom -- to ma vecer nikdy neomrzi pozerat...nejako sa mi zmenili priority
ale tot minulu sobotu som neodolal nemohol som spat a zapnem satelit a tam sla taka strasna hovadina ze to bolo az zaujimave - umelecky film Tangerine alebo u nas prelozene Transdarinka .Ak chces vidiet nieco strasne a zaroven stupidne a naturalisticke tak odporucujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo si kuki Homeland, to je dobry seros
ale tot minulu sobotu som neodolal nemohol som spat a zapnem satelit a tam sla taka strasna hovadina ze to bolo az zaujimave - umelecky film Tangerine alebo u nas prelozene Transdarinka .Ak chces vidiet nieco strasne a zaroven stupidne a naturalisticke tak odporucujem