Ahojte, mám Vistu a problém s inštaláciou hry (Tomb Raider Anniversary). Inštaláciu mi odmieta čo i len spustiť, stále si pýta originálne CD, už som z toho na nervy. Hra je stiahnutá dobre, brat má na počítači Windows 7 a jemu to fachčí úplne v pohode, mn
@midnight - hej, to som čakala, že to niekto napíše, ale zas mi príde hlúpe preinštalovať celý systém kvôli jednej hre.... a predsa nie som jediný užívateľ Visty, musí sa to nejako dať nainštalovať
tam bude nejaký zádrhel, nejaká sprostosť, už to vidím, a kvôli tomu mi to nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tam bude nejaký zádrhel, nejaká sprostosť, už to vidím, a kvôli tomu mi to nejde
niesi jedina ale jedna z veeeelmi mala .. lebo 3/4 ludi nestoji zato tolko problemov okolo toho
na viste mi TR-A tiez robila problemy .. nastastie som spokojny uzivatel 7micky momentalne a taketo poblemy uz nemusim riesit
TOMB RAIDER: ANNIVERSARY v1.0 [ALL] NO-DVD/FIXED EXE (1.29M
a stiahni ho tu
» www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/to...