určite áno...niekedy by som ich zavrela niekam aby už prestali na mňa hučať...ale vždy keď ma vidia v smutnej nálade tak sa ma spýtajú či je všetko v poriadku... to si na nich cením...vedia mi pomôcť...
noo psychicky som na dne ešte asi nebola ale fyzicky hej..keď som mala 6 rokov a boli sme na Lomnickom štíte a mňa už boleli nohy tak ma oco zobral na plecia
nikdy. oni su pricina polovice mojich problemov.. a nie takych typu: "aaaaaaa, ja si nemam co obliect!" ale skorej typu: "diki otec. sposobis mi dozivotne zdravotne problemy a ani mi nezaplatis operaciu.."
ja som zatiaľ na dne nebola,ale myslím,že ak by k niečomu takému prišlo,naši by mi určite podali pomocnú ruku a nebála by som sa na nich obrátiť s čímkoľvek
Záleží od konkrétnej situácie, problému a od konkrétneho vzťahu rodičov a ich dieťaťa. Niekedy je pomoc od nich viac než potrebná, prínosná a malo by byť podľa mňa samozrejmosťou žiť s pocitom, že sa na svojich rodičov môžeš kedykoľvek obrátiť, najmä keď ťa bez pomoci nechajú všetci "priatelia" a známi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@hajzelodkosti Aj ty
V budúcnosti určite nie.
Myslela som si,že mi pomôžu kamarátky,ale tak som sa mýlila....!!!!