no nafasoval som router(testujem ho doma), ktorý mám dať krstnej na vianoce. ona má doma len notebook takže hneď prvý problém ktorý mám je, že okrem zapojenia WAN(pchám tam lankový kábel čo mi trčí zo steny- som pripojený cez mikrovlnku) to chce ešte dalš
1.) ci mas k routeru nieco pripojene cez kabel alebo nie...na funkcnosti wifi to nic nemeni...teda ak si sa pytal na toto.
2.) instalovat router cez cd je kokotina...sice hej na to tam je a ludia co sa nevyznaju by to cez to mali robit ale ked sa vyskytne takto problem tak ani boh nevie preco to nejde ale mam takeho tusaka...
kedze mas mikrovlnku musel si vyvasovat k netu aj ip adresy..tie musis zapisat do nasteni wan portu a toto ti cd neumoznuje...to je zrejme len na instalaciu dsl internetu...musis sa dostat do nastaveni cez webove rozhranie a nastavit to rucne..
1.) nie tak celkom ...tak pri inštalácii to vyžaduje prepojenie routera a pc a jej bude na nič potom router ked ho aj tak bude musieť mať spojený s pc. ja som chcel len vedieť či stačí ak do routra pôjde wan a z neho už nepôjde nič
no jo, je tu aj možnosť inštalácie cez jednu stránku ale to mi v návode nedoporučovali =D
@greenbunny no sak tak...neni nutne aby si mal aspon jeden pc pripojeny kablom..moze byt vsetko pripojene cez wifi...dokonca ho mozes aj nastavit bez kabla ak je standardne zapnuta wifina aby si sa mohol napojit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
2.) instalovat router cez cd je kokotina...sice hej na to tam je a ludia co sa nevyznaju by to cez to mali robit ale ked sa vyskytne takto problem tak ani boh nevie preco to nejde ale mam takeho tusaka...
kedze mas mikrovlnku musel si vyvasovat k netu aj ip adresy..tie musis zapisat do nasteni wan portu a toto ti cd neumoznuje...to je zrejme len na instalaciu dsl internetu...musis sa dostat do nastaveni cez webove rozhranie a nastavit to rucne..
1.) nie tak celkom ...tak pri inštalácii to vyžaduje prepojenie routera a pc a jej bude na nič potom router ked ho aj tak bude musieť mať spojený s pc. ja som chcel len vedieť či stačí ak do routra pôjde wan a z neho už nepôjde nič
no jo, je tu aj možnosť inštalácie cez jednu stránku ale to mi v návode nedoporučovali =D
dik za pomoc