Mam novy mobil - androida a chcel som si z marketu postahovat veci. Snazil som sa prihlasit mojim gmailom a neslo, chcel som si spravit novy mail a zas neslo. Ma to do toho marketu proste nepusti
mal by si sa prihlásiť pod tým istým mailom, pod akým si sa prihlásil pri prvom zapnutí, takže nový mail ti nepojde pokiaľ ho nebudeš mať aj na mobile...
to som riešil na kamarátkynom mobile ktorej tiež nešiel google account. Chod do nastavení a obnov mobil do továrenských nastavení. Vypni mobil, vyber simku, potom zapni mobil a prihlás sa na google account. Potom môžeš dať do mobilu simku a bude fakčiť
ja sa tiež nemôžem prihlásiť proste mi ten market nejde...niekto mi poradil aktualizovať software ale to vôbec nepomohlo tak vraj si už ten mobil len mám dať resetnúť...takže kašlem na market
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne na Huawei nie, musím ho povoliť, konkrétne je to prenos údajov na pozadí.
Resetovať mobil do továrenských nastavení znamená, že sa ti mobil (sw) dá do pôvodneho stavu ako keď si ho vytiahla z krabičky a prvý krát zapla.