potreboval by som poradiť,mam taky problem že sťahoval som film cez jedno uložisko,dokonca aj dva filmy a zobralo mi to pamäť z jedneho aj druheho hardisku pričom som to daval len na jeden konkretny a na tom druhom to ani najsť nedokažem,aby som to zmazal
Otvorte okno Možnosti priečinka kliknutím na tlačidlo ŠtartObrázok tlačidla Štart, kliknutím na položku Ovládací panel, kliknutím na položku Vzhľad a prispôsobenie a následným kliknutím na položku Možnosti priečinka.
2.Kliknite na kartu Zobrazenie.
3.V časti Rozšírené nastavenie kliknite na položku Zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky a potom kliknite na tlačidlo OK.
@lakero ,o tych suboroch davno viem a davno su zobrazene a uz som to nasiel mimochodom...do appdata daval do chromu nejake subory co nazval ako 000000 nechapem prečo...@tomiq254 vola sa to mega ..to uložisko a C nebudem isto formatovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
2.Kliknite na kartu Zobrazenie.
3.V časti Rozšírené nastavenie kliknite na položku Zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky a potom kliknite na tlačidlo OK.
Tam to potom pohľadaj ...
To z kade si sťahoval? skušal si ten druhy hdd naformatovať?