Ahojte!^^Potrebovala by som pomôcť.moja najlepšia kamarátka A zároveň spolužiačka bude čoskoro oslavovať narodeniny. Je ubytovaná na internáte a tak som sa rozhodla, že ju pozvem na víkend ku mne.nápad na dobrú oslavu, plán na víkend? Čo by potešilo vás?
Nemala by sa to skôr spýtať jej? Respektíve niekoho, kto ju dobre pozná? Je síce pekné, že sa zaujímaš, čo by potešilo nás, ale to ešte neznamená, že to poteší aj tú tvoju kamošku. Ja napríklad nejaké oslavy nemám rád, skôr si s tým človekom posedieť pri pohári vína alebo pri pive (podľa toho, kto čo preferuje) a pokecať si. Napríklad. Takže ťažko povedať, čo by potešilo tvoju kamošku. Ani si nepovedala, koľko má rokov. Ak má sedemnásť ako ty (z predpokladu, že tvoj zadaný údaj je správny), tak mňa by na jej mieste potešil fešný sedemnásťročný chalan
Pridavam sa k @1@2 a este by ma potesilo, keby sa so mnou najlepsia kamaratka sfajcila.
Ach, toto forum znie tak pubertalne, az som zacala spominat, ako sme na strednej hulievali u nas za domom, ked rodicia vypadli na vikend ach stare dobre casy, normalne ma to rozsmutnilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
10:00 - prichod kamaratky
10:05 - privitanie, slavnostny prihovor
10:10 - obcerstvenie (kava, zakusok)
10:30 - volny program - posedenie, konverzacia
12:00 - slavnostny obed (pecena kacka, knedla, kapusta)
12:30-14:00 - popoludnajsia siesta
14:00-16:00 - prechadzka
16:00 - navrat domov
16:30 - obcerstvenie (caj, zakusok)
17:00 - priprava na vecerny program
17:30 - slavnostny pripitok, spev piesne "zivijo"
18:00 - vecera (studene oblozene misy, pecivo)
19:00 - vecerny program: prezeranie fotografii, spominanie na spolocne zazitky, spolocenske hry
22:30 - osobna hygiena
23:00 - vecierka
Moze byt?
Ach, toto forum znie tak pubertalne, az som zacala spominat, ako sme na strednej hulievali u nas za domom, ked rodicia vypadli na vikend ach stare dobre casy, normalne ma to rozsmutnilo...