Mama si chce kúpiť nový televízor a rozhoduje sa medzi Panasonic Viera T 42S0ES potom Panasonic TH-42PZ800E a Samsung PS-50B450. Všetko sú to plazmy, ale podľa recenzií má Samsung zvláštny zvuk a kvoli tomu nad ním pochybuje. Tak ak sa ni
pokial sa jedna o obrazovu kvalitu, plazmy jednoznacne vedu, ich minusy su vsak kratsia zivotnost a vyssia cena. my mame velku Panasonic plazmu a ked na tom pozeram bluray filmy tak je to GODLIKE. nejake lcd sa nechyta ani najmenej. problem pri tak velkych telkach je to ze ked pozeras normalne vysielanie ktore sa nevysiela vo full HD tak je to nieco strasne.
o zvuk sa netrap, 5+1 sadu reprakov kupis uz za par eur a na filmy to staci.
Plazma - LCD. Mesiac dozadu som kupoval telku do izby, pobehal som vela obchodov a videl som vela televizorov. Plazma je lepsia co sa tyka obrazu, ale ! , aj vyssia cena. Tym chcem povedat ze LCD ktore stoji 500 E a plazma ktora stoji 500 E, su dost rozdielne v kvalite. Plazma za 500 nikdy nebude taka ako LCD za 500. Dynamicky kontrast a oneskorenie ma oproti LCD mnohonasobne lepsie, odber elektriny je vyssii (ale kedze funguje zakon zachovania energie, tak to moc nevadi, lebo plazma dost hreje, tak aspon kuris) To o uhloprieckach je blbost, plazmy mas od 32" . Ked chces pekny obraz, tak si LED TV kup. je to trocha drahsie ako LCD, ale lepsie. Myslim ze 32" som videl uz za 400+ E
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
o zvuk sa netrap, 5+1 sadu reprakov kupis uz za par eur a na filmy to staci.