Uz dlhsie si pisem s jednym chalanom z Iraku. Strasne si rozumieme a navzajom sa doplname. Vola sa Muhadzat Khazbal , ale kamosi mu hovoria zelezna gulka. No ale narazili sme po 2 mesiacoch na problem.... on je terorista..... a ja som civil moze taky vzta
Treba nájsť komúpromis nemôžeš od neho chcieť toľko veľa naraz, skúsil si sa už prispôsobiť ? Na tvojom mieste si nechám narásť bradu a pohovril by som si sním o tej AK-47 ... spýtaj sa ho či by ju aspoň nevymenil za niečo menšie až postupne možno raz prejde na plyšového slona to nie je až taká strašná zbraň +
tazko riesitelna situacia. osobne si myslim, ze to fungovat nebude. po case by ta urcite zacal podvadzat s tou jeho AK47-kou. a brada je neklamny znak toho, ze mu je osobna hygiena ukradnuta. to by ti nevadilo? mne teda ano. ale vezmi si to aj z tej pozitivnej stranky. jeho zaluba v terorizme by sa mozno dala obmedzit. musis jeho nicivu energiu presmerovat. skus mu navrhnut, nech namiesto stiskania vybusniny radsej ide budovat zavlazovacie kanaly na Gobi.
a s tou jeho bradou - tak mu navrhni, nech si ju aspon nejako upravi. take vrkociky, alebo trvala ondulacia.. to by uz bolo prijatelne nie? pripadne by si mohol dat nejaky zeleno - modrý melír. nech je in.
tiez si musis zvazit, ci si ochotny podstupit tu bolest - straty blizkeho cloveka. ak je to samovrazebny atentatnik.
a posledna vec - si si isty, ze to nie je reklamny maskot nejakej organizacie podporujucej vojnu v iraku? (rozpravate po anglicky, nie?)
Skús si kúpiť tiež nejakú zbraň a venuj sa jej viac ako jemu, nech Muhadzat tiež trochu žiarli. Len to nerežeň aby ti náhodou nevyletel barak do vzduchu jedného rána
Tú bradu nechaj tak, raz sa mu tak poriadne zamotá do sandálov či zipsu na nohaviciach že si ju dá dolu aj sám
@18 si to zabil maximalne ...ja neviem ,ale v poslednej dobe sa mi zda ,ze sa tu zakladaju cim dalej ,tym horsie diskusie klesa tu uroven,a to je dost zle
fake... inac teraz je tvoj terorista v riadnych problemoch zase niekto podcenil slovensku informacnu sluzbu... uz ho cez teba dostanu a do basy pojdes aj ty !!! za bozkavanie z teroristom je 25 rokov !!!
skús mu vymenovať niekoľko dôvodov, prečo je kratšia brada lepšia. Hygiena, praktickosť, viac času na iné aktivity. čo sa týka tej AK, to je síce ťažké, ale mohol by si skúsiť začať jeho aktivity zdieľať. začni chodiť na airsoft, strelnicu. možno neskôr budeš aj ty terorista a rozdiely medzi vami sa stratia. určite sa nevzdávaj, zo všetkých vzťahov, ktoré sa tu na birdzi riešia, tomuto dávam najväčšie šance!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@malapohroma tiež si myslim toto by podľa mna normalny človek nenapisal
a s tou jeho bradou - tak mu navrhni, nech si ju aspon nejako upravi. take vrkociky, alebo trvala ondulacia.. to by uz bolo prijatelne nie? pripadne by si mohol dat nejaky zeleno - modrý melír. nech je in.
tiez si musis zvazit, ci si ochotny podstupit tu bolest - straty blizkeho cloveka. ak je to samovrazebny atentatnik.
a posledna vec - si si isty, ze to nie je reklamny maskot nejakej organizacie podporujucej vojnu v iraku? (rozpravate po anglicky, nie?)
Skús si kúpiť tiež nejakú zbraň a venuj sa jej viac ako jemu, nech Muhadzat tiež trochu žiarli. Len to nerežeň aby ti náhodou nevyletel barak do vzduchu jedného rána
Tú bradu nechaj tak, raz sa mu tak poriadne zamotá do sandálov či zipsu na nohaviciach že si ju dá dolu aj sám
@klaudiqaaa tak je!