bože hruza ...dnes na informe som sedela pri pocitaci so spolužiačkou...je to fajn baba... mila sympatická pekne sa oblieka..no zrazu jej niečo behalo po vlasoch tak som jej to zobrala ze muska..kukam ale to muska nieje kukla aj ona že asi nejaky pavúčik
hej...myslim že v týchto chvilach je tvojou povinnostou povedat to ostatným....
kamosku to sice môže zranit, ale možno o tom doteraz iba nevedela a teraz už aj sama ostane doma a zbavi sa ich...toto sa môže stať neni to jej chyba (teda asi, to môžes posudit ty že aku hygienu ma)
nikomu to nehovor, ako spoluziakom a tak, lebo zacnu hrozne ohovaracky a sa s nou nebudu bavit... len jej zajtra poriadne dohovor nech si kupi daco v lekarni... normalne si s nou zajdi na vecko alebo dakde kde budete same
ono ani tak nejde o hygienu, ja som mala vsi pred rokom (v 16tich) jeden den... chytila som ich od brata, ten zase v skole... obaja mame dobru hygienu, ja napr sa sprchujem kazdy den, umyvam vlasy kazdy druhy, myslim ze brat kazdy treti... ale tie vsi uz su take vyjebane, ze normalne sampony na nich nestacia... hned ako sme zistili ze ich mame, mama sla kupit sampon
@7 ja som so samponom tiez bojovala, ono treba ignorovat to co je na obale ze nechat posobit 5 minut (aspon na mojom to tak bolo) a nechala som si ho na hlave pol hodinu
omg ...nerobte s toho takú vedu, veď sú to len malé krpaté zvieratká čo chodia po vlasoch
aj my sme mali tuším v októbri v triede vši a v pohode to spolužiačka povedala ostatným aj triednej a potom si všetci preventívne kúpili šampóm proti všiam (ale vraj najlepší je taký zábal na vlasy proti všiam..teraz si nespomeniem ako sa volá),si najprv myslela že to chytila od nejakého pacienta,ale potom sme zistili že ziadny úpacient vši nemal,tak to musela chytiť jedine vonku ..
no jaso mkupila difusil bo to je aj na oblecenie a podsobi to dlhodobejsie..cize vsetk osa perie v pracke a ete sa postriekam aby to na mna nenaskakalo..sa riadne bojim.ked som to videla humus..akoze uz aj tie hnidy mala na hlAVE..VED TO JU HALVA NESTEKLI?..AKOZE SOM JEJ VRAVELA NA PRESTAVKE KED SME SLI DO BUFETU A ONA ZE NIE NIE... ...sa bojim ze sa nato vykasle a cela trieda to dostane
@9 vsak ale ma toho plnu hlavu a je ako jebnuta vobec si to nepripusta ak to dostane aj niekto iny? vedjej to lozilo tak po halve ze mi bolo zle....ze treidan by to nepovedala ze kto ..ale tak myslim ze by povedala nech si aj iny preliecia hlavu..vsak ved aj patek si poziciavala hreben od spoluziacky....
No tie vši sú fakt už jeblé ako tu niekto povedal... som počula že niektoré šampóny už vôbec nezaberajú... Nechcem si predstaviť ako to bude o dákych 20 rokov.... A no peroxid vraj pomáha no a k téme Neviem skús jej dohovoriť... Alebo ak bude zapierať.. tak jej to ukáž alebo možno sa hanbí že ich má... tak to zapierala...neviem... možno ich už zajtra mať nebude
jaaj hlava ma začala svrbieť teraz ano vši možeš chytiť keď sa len o niečo oprieš a tie beštie rýchlo prelezú.. ale ako tu skoro všetci povedali aj podla mňa jej dohovor a nehovor to celej triede a ešte si dávaj pozor aby si sa neoprela
Myslim ze staci ked jej osobne povies nech pre bezpecnost ostatnych s tym nieco spravy lebo by to nemuselo byt pre nu prijemne keby sa to riesilo pred celou triedou...
chod za triednou a povedz jej nech oznamy triede, ze sa vyskytli vsi, nikto nebude vediet kto ich ma, diavca sa uvedomi (dufajme) a ostatni si daju pozor
No neviem ale s hygienou to nema nic lebo vsi idu len do ZDRAVYCH vlasov aj ja som ich uz mala mam o jednu skusenost viac ale nemyslite si ze som nejaky bezdomovec...takze porozpravaj sa s nou a porad jej sampon Parasidose alebo take daco...
Skús jej ešte raz povedať, aby s tým niečo robila a ak to nepomôže chod za triednou a povedz, že niekdo z triedy má vši, aby to vedeli aj ostatný, ale nepovedz že ona.
Lebo ľudia sú rôzny, tak možno by mohla mať u niektorých tvojich spolužiakov problém, keby vedeli, že má vši.
Aj ked to samozrejme nemusí byť jej vina, mohla to chytiť v autobuse a podobne.
Ja s tým skúsenosti našťastie ešte nemám, ale naozaj sa to dá žial chytiť hocikde...
akoze ona na mna rano vyskocila ked prisla do triedy ze jej kukali halvu na intrak ua nema vsi....lenze s nou musim sediet pri compe a je to aj kamoska..lenze zacala si skrabat halvu a jej ta vec spadla na zosit este aj..a ona ze to muska a picoviny ze vsi su vraj cierne..pritom su sede...presne to co ona ma v halve..ved uz aj tie zlte picoviny ma vovlasoch..absolutne stym nic nerobi.ani le n hlavu si neumyla od vcera nic nevidno ze keby mala umyte vlasy tak vidno ze si asi nieco davala na tu hlavu...a este aj sprosta pozicala spoluziacke dneska hreben..tak akoze super..to cela trieda bude mat nakoniec...akoze prve co som spravial ked som prisla home som sa zas len striekala tym srepjom na vsi aj oblecenie to iste aj rano do skoly..hroza..fakt je jebla...
jej povec ze ked to nebude neako riesit tak to budes muset povedat v triede..ako fakt kebyze ma niekto u mna v triede vsi a zataji to tak ho asi dobijem
My sme mali tiez vsi v triede.. neze krevetka? Ale aj mame stale.. lebo ja som prisla na jeden den do skoly a hned som ich chytila.. jendoznacne na to treba upozornit minimalne triedneho profesora... nech s tym daco urobi a upozorni rodicov.. Inac to nieje as taqe hrozne.. staci ked sa tomu cloweku budes wiac vyhybat a nic si od neho nepoziciawat Ked us mat nebude.. taq aj taq.. treba si chranit hygienu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
kamosku to sice môže zranit, ale možno o tom doteraz iba nevedela a teraz už aj sama ostane doma a zbavi sa ich...toto sa môže stať neni to jej chyba (teda asi, to môžes posudit ty že aku hygienu ma)
každoapdne pvoedz to ench z toho neni "epidemia"
aj my sme mali tuším v októbri v triede vši a v pohode to spolužiačka povedala ostatným aj triednej a potom si všetci preventívne kúpili šampóm proti všiam (ale vraj najlepší je taký zábal na vlasy proti všiam..teraz si nespomeniem ako sa volá),si najprv myslela že to chytila od nejakého pacienta,ale potom sme zistili že ziadny úpacient vši nemal,tak to musela chytiť jedine vonku ..
akože pohoda,vši môže dostať každý..
btw mohla ich chytiť aj v buse ...
a inak vši idú vraj len do čistej hlavy nie do špinavej..ale chytia sa v špinavej........
Na druhú stranu - trieda by to mal vedieť, čo ak to už niekto chytil?
Takže najlepšie povedať triednej/triednemu a ten proste v triede oznámi že sa vám tam vyskytli vši a že každý s tým má doma preventívne niečo robiť...
chod za triednou a povedz jej nech oznamy triede, ze sa vyskytli vsi, nikto nebude vediet kto ich ma, diavca sa uvedomi (dufajme) a ostatni si daju pozor
Lebo ľudia sú rôzny, tak možno by mohla mať u niektorých tvojich spolužiakov problém, keby vedeli, že má vši.
Aj ked to samozrejme nemusí byť jej vina, mohla to chytiť v autobuse a podobne.
Ja s tým skúsenosti našťastie ešte nemám, ale naozaj sa to dá žial chytiť hocikde...
ci to zalezi ze jak su oblecene?
väčšinou majú šiltovku, gumáky, roztrhané rifle a čierne tričko s nápisom iron maiden