Mam na vas otazocku, ako by ste riesili situaciu ze sa do niekoho zalubite stravite s nim par vikendov a je taky ze raz je uuuplne vpohode a inokedy je uuuplne ze zle neviem co si o tom mam mysliet a narovinu sa ho nespytam lebo sa bojim ze budem za blbuu
definuj úplne v pohode a úplne zle bez toho si tu fakt môžem predstavovať všetko medzi úsmevom z rána až po pokus vyžehliť ti gaťky, kým si ich mala na sebe...
spýtaj sa ... inak mi to príde ako typický príklad ... (pred tebou - musím byť super aby som sa ti páčil) ale keĎ zrovna nemám náladu sa pretvarovať tak som sám sebou
uz na takych ludi co sa nevedia rozhodnut nemam naladu. ked bude volaco chciet riesit nech ti to vysvetli pekne. ak ta to tak zerie tak sa ho normalne opytaj
komunikácia...blbé-neblbé....bez nej sa vo vzťahoch nepohneš...hej, teraz si môžeš sadnúť a vytvoriť xy teórií ako sa veci asi majú....môžeme ti s tým aj pomôcť....žiaľ, všetko sú to len domnienky...ty vidíš situáciu tak, ale on ju môže vidieť úúúplne inak...porozprávaj sa s ním a uvidíš...nemáš čo stratiť....buď sa to medzi vami zlepší alebo zistíš, že sa zbytočne trápiš pre niekoho, kto za to vlastne ani nestojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
spytaj sa.
buď aj ty úplne zle