Potrebujem pomoc..mama mi našla už druhýkrat cigarety..prvykrat som to zahovorila že niesu moje..a teraz, neviete mi poradit cim by som to mohla zachraniť? Po tomto už budem opatrna a nebudem robot hovadiny..len to musim nejako rozumne zahovorit
tvl ludia ako mozte v dnesnej dobe fajcit... tie cigarety su drahe jako fas, ako vyse 3eur za kravicku? nechcel by som by niekym kdo za den da viac ako 1krabicku... ked si len prestavis aku krasnu dovolenku alebo nieco ine sada z toho spravit popripade si odkladat na dochodok a necakat do 70tky na statny dochodok...
@nahakudono pozri... Každý na niečo iné míňa peniaze. Ona na cigarety, ja míňam kopu peňazí do svojho auta, niekto pije,... Je to indivíduálne, keď na to človek má, tak why not...
@rici135 tak minanie na auto je podla mna super, sice na tom asi nikdy netrhnes ale je to tvoje hoby, sice aj ja minam na auto ale nie ze by som cel ale kazi sa
ale pointa je v tom ze konkretne cigarety si myslim v dnesnej dobe je blbost fajcit len preto aby clovek zapadol do party, a potom si na ne navyknut a nemat, jasne ked clovek na to ma nech si dopraje ale vacsina slovakou na to mat nebude. typujem o nedlho cca krabicka 5€ bude np...
Si decko este sofist kasli na cigy ak ta to bavy zapla si celu krabicku naraz... to ta prejde
@sofist Povedz jej normálne, že si skúšala fajčiť, a že to už neurobíš (dúfam). Len tak mimochodom, potom časom to z teba už bude aj cítiť a žiadna výhovorka ti nepomôže. A okrem toho aj kamarátov odstrašíš. Mám spolužiaka, ktorý pravidelne fajčí. Sedí predo mnou, takže je ďaleko minimálne 1-1,5 metra, a keď ráno príde do školy, musím zadržiavať dych. Hnusne to smrdí, a keď sa na mňa otočí a niečo sa spýta, tak mi je fakt na grcanie, je to hrozný zápach. To sa ti vsaje do vlasov, oblečenia aj z dychu to bude cítiť. Naozaj, nerob to, je to strašne odpudzujúce. A plus-zničíš si pľúca (ten spolužiak fajčí už niekoľko rokov a hnusne chrchoce stále a kašle, tiež nepríjemné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Strc si do tasky pozitivny tehotensky test a zabezpec aby ho nasla, vies aka bude potom rada ked zisti, ze tvoje su len tie cigarety?
ale pointa je v tom ze konkretne cigarety si myslim v dnesnej dobe je blbost fajcit len preto aby clovek zapadol do party, a potom si na ne navyknut a nemat, jasne ked clovek na to ma nech si dopraje ale vacsina slovakou na to mat nebude. typujem o nedlho cca krabicka 5€ bude np...
Si decko este sofist kasli na cigy ak ta to bavy zapla si celu krabicku naraz... to ta prejde
Áno, moje auto je moje hobby...
Čo máš Citroen, že sa ti kazí?