Ahojte mám prieteľku ktorú veľmi milujem!No posledný mesiac sa mi zdá niejaká čudná!Chodí vraj na doučovanie z anglického jazyka ktoré trvá od 14:00 do 16:00 minule sa jej to pretiahlo do 16:45 neviem čo je na tom pravda tak mi tvrdí ona 2x sa jej to takt
...a inak by ma aj celkom zaujímalo, čo vedie pánov v rôznom veku spolunažívať a partnerovať sa so slečnami, ktoré na prvý pohľad u nezainteresovaných ľudí nesú pomenovanie piča
Počkaj kým sa vráti z Brna,naplánujte si najbližšie stretnutie a keď to zruší,tak choď za ňou(neohlásene,dúfam,že vieš kde býva) a pošli ju kade ľahšie
náhodu vzťah na ďialku je pekné ak si obidvaja veria.. ja by sem na tvem miste išel osobne az ňu a povyprával by sem sa a nech ti do očí poví pravdu co ona cíti, či neco ešte cíti alebo čo ssa stalo.. a ne trápiť sa v nevedomosti, to nemá cenu. pamataj
Pozri aj my ženy potrebujeme voľnosť a ak mám byť úprimná tak si myslím, že neznášame žiarlivosť, aspoň ja nie, aspoň kým k tomu nemáš adekvátny dôvod. Z vlastnej skúsenosti viem, že vzťahy na diaľku dokážu vydržať i rozbiť sa, určite jej daj dýchať i keď viem, že ťa to trápi. Zas na druhej strane sa nenechaj vodiť za nos, ale ako bolo vyššie spomnenutné, nebolo by zlé navštíviť ju a prekvapiť. Potom si budeš na istom , z jej správania budeš určite vedieť či ti klamala a ak ťa má rada tak bude rada, že si tam v každom prípade držím palčeky..... Nie je nič krajšie ako byť zamilovaný....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nenechaj sa zahanbiť, keď ona sama sa priznať nevie
alebo jej uver čo ti povie
Hlúposť..
mama tata no prestan zit vo sne.
takto veci nikdy nefungovali a nikdy fungovat ani nebudu to si zapamataj
skutočne máš pocit, že ťa podvádza? no, nwm nwm