Mám kamarátku, ktorá doma neprežíva práve tie najkrajšie chvíle života. Má 18 rokov chcela by odísť z domu, ale problém je v tom, že nema kam. Doma ma hotove peklo. Teda tak to nazývam ja. Jej otec stále na ňu kríčí, že je pi*a, kurva, špina a pod. Nevie
Nemá inú možnosť ako odísť. A to kam neviem. Len proste musí ísť preč. Lebo čím dlhšie bude žiť pri takom kreténovi, tým viac zabudne čo je to sebavedomie a bude mať z toho psychické problémy.
no to sa povie, že nech odíde ... ale čo ak naozaj nemá kam ísť. radila by som, nech sa zamestná tak, aby bola doma čo najmenej. nech si zoženie prácu popri škole, postupne zarába a hneď ako to bude možné nech sa odsťahuje.
@adrianne@dee99@baruuu@hetfield@sango píšete nech odíde, ale keď nemá kam isť tak predsa neodíde nikam. Je pekné, že @sango napísal nech si nájde prácu popri škole a nech si našetrí peniaze a odíde, ale žijeme v drahom svete a je lahké povedať "nech odíde veď má 18-násť."
@nikdynebudemstebou ,ale akú radu si čakal? ak to má doma tak neznesiteľné jediný rozumný krok bude, keď tam nebude. Uvedomujem si, že žijeme v drahom svete, ale do práce raz bude musieť chodiť, a keď bude v práci a v škole, nieje doma - žiaden despotický tatko - viac rozptýlenia - a plus, aspoň mne by sebavedomie rástlo, pretože ak by sa potom konečne rozhodla ísť dakam do podnájmu čojaviem, nemusí si hneď kupovať vilu na Slavíne, vedela by som, že som sa osamostatnila vlastnou zásluhou ...
no fajn... nema kam... ale co cakas ze ti povieme? odist musi, teda ak jej chces dobr.e pravda, nema akm, ale je to jedine riesenie pretoze cim dalej a dlhsie tam bude, tym viac ju to pzonaci.
Najlepšie by bolo keby že odíde, lenže ono to nie je také jednoduché, ja sama to viem, kamarátka ma tiež podobný problém, ale tam obaja rodičia. Nech je silná a zvládne to. Lebo každý máme svoju hranicu o dokážeme pretrpieť, a ani to nie je donekonečna. Len aby keď to pretečie cez okraj reakcia nebola príliš drastická.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem akú radu by si chcel počuť.