@fernet271 vazim si ttuto anketu...uprimne.... kokoti co sem hodia ze ci na slovensku niesu deti ktorym treba pomoct @bunniska vies moja co ty hovoris? chcem aby si ty bola tym dietatom z afriky pakistanu indie a podobnych ktore nemaju co jest pit a umieraju horsie ako zvierata...si korunovana pica..len tolko..
za toto ma admin moze kludne vyrazit z birdzu ale ja som to potrebovala napisat
@majo , nie keby si mohol to tam ani není!!..a ako? ja myslím ako co im to mám poslat na mail či co? byt na mne okamžite balím kufre a som nekde v afrike alebo v iraku a bolo by mi úprimne jedno že by ma niedke odbachli len keby som pomohla aspon 1 dietatu na tomto svete...ty si doma dávaš rízek z rižú a oni chudátka??..
aj by som pomohla aj by som nepomohla... tí v arike žijú podobne jak cigáni ,si hovoríte čo chcete.... so smutným pohľadom a natiahnutými rukami čakajúcimi na každý cent... a pri tom nerobia nič preto, aby nemuseli žiť s darov pracujúcich ľudí.. myslím, že to tak je hlavne na juhu afriky ale nie som si istá
@bunniska zdieľam podobný názor...najprv by som pomohol na niekomu v meste, okrese, kraji, štáte, Európe a až potom inde. Idem proste od najbližších a radšej by som pomohol niekomu tu pod hranicou chuboby. Tak ma za to neukameňujte .
@0mega1 je to rozdiel ale ked viem aka je situacia tak nemam deti. ja nemam co jest a budem si robit deti a cakat ze im dobry ludia z EU poslu peniaze?
@Bluepanter ano a takym ludom mozes pomoct aj inak(oblecenie detske veci) nie ze kup to a to a ty a ty dostanu to a to
A KDE VSETCI CO POMAHATE MATE TU ISTOTU ZE NAOZAJ TIE VASE PENIAZE POJDU DO AFRIKY?A KED BUDETE POTREBOVAT POMOCT KDO POMOZE VAM? AFRIKA?
NIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! z afriki nic nebude a bude to tam stale horsiea horsie. pokusi o pomoc zlyhali. je to len strata casu,penazii a nervou. nech si raz pomozu sami, ale oni nie....pridem tam beloch im pomoct a oni ho okradnu a z macetamy rozsekaju, to je ta ich " pohostinost" . pozrite si co spravili z prosperujucej juznej afriki.
a na čo sú dobré africké deti okrem vyžierania európskeho sociálneho fondu? možno sa tam už konečne všetci vyzabíjajú a vykapú od hladu natoľko, že prídu na to, že unicef a všemocné bohaté krajiny niesu ich jedinou spásou.
@fleshleecat - A to už prečo? Lebo si dovolíme mať iný názor ako ty? A ešte nám nezabudni vynadať do korunovaných píč a kokotov. Tak určite zdôrazníš vážnosť toho, čo píšeš.
juuuj kolko sa vas naslo v pojme yebnuty...a to som nikoho nemenovala takze dotycny asi vedia co robia no pobavili ste ma to vam poviem a moja s inym vyjadrenym nazorom na mna nechod to je tu na birdzi stara fraza ktorou sa kazdy ohana
@fleshleecat ak to bolo adresované mne, neviem od kedy som nejaká "tvoja", ale to je offtopic. a veľmi často sa tu stáva aj to čo si momentálne spravila ty, že ak ti niekto povie narovinu čo si myslí, tak sa na tom zrazu bohovsky bavíš a rehoceš sa cez smajlíky ... no skvelý ťah, fakt...
Je to tvoja vec čo si myslíš o deťoch v Afrike, ja, @bunniska a spol. máme iný názor, tak o čo ide preboha?! Úplne ma zarazilo ako si zareagovala v tom svojom divnom príspevku na začiatku diskusie.
@Ayreen ale preco? ved si to zober chudatka deti s onkologickymi tazkostami! tym ked donesies do nemocnice hracky(ako sa robia tie zbierky hraciek) tak ich to potesi! a ja som aj dostala fotku konkretneho onkologickeho dieta s hrackou odo mna!
@ayreen VIDELA SI TAM SVOJE MENO, MOJA???? tak co splietas..... ja viem ze to je skvely tah ale ty mi povedz jedno: myslis si ze deti na slovensku su na tom horsie ako deti v afrike a podobnych krajinach? a ty si z lazov dosla??
a na margo toho vasho vecneho ,,moj nazor´´ ,,co mas proti tomu co si myslim´´ a bla bla bla ja si zase myslim toto, myslim si ze vas nazor je zvrateny a je pricinou nevedomosti....
rakovinu maju deti vsade a uz ked je ten pripad zlyneda sa pommoct da sa len zmiernit napr hrackami... ale keby si mala v bolestiach umierat od hladu alebo sa divat ako ti dieta umiera v rukach potom by si tu picovala daco o slovenskych detoch...lebo tato situacia sa NEDA POROVNAVAT!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
za toto ma admin moze kludne vyrazit z birdzu ale ja som to potrebovala napisat
@majo , nie keby si mohol to tam ani není!!..a ako? ja myslím ako co im to mám poslat na mail či co? byt na mne okamžite balím kufre a som nekde v afrike alebo v iraku a bolo by mi úprimne jedno že by ma niedke odbachli len keby som pomohla aspon 1 dietatu na tomto svete...ty si doma dávaš rízek z rižú a oni chudátka??..
bajduej váž si slovensko, len čo odtial odídeš, zmeníš názor
@Fleshleecat dakujem dakujem. dobre a naco maju ich rodicia 15deti ked ich neuzivia?
inak keby som im mohla pomoct, tak by som pomohla, ale ako? kupim si farbu na vlasy od londy s tym, ze im zabezpecia vodu na cely tyzden?
@ Bunniska je rozdiel 15 deti ktore sa pohrabu v odpadkoch a 15 deti ktore musia kazdy den rozmyslat kde naberu aspon trochu jedla a vody.
@0mega1 je to rozdiel ale ked viem aka je situacia tak nemam deti. ja nemam co jest a budem si robit deti a cakat ze im dobry ludia z EU poslu peniaze?
@Bluepanter ano a takym ludom mozes pomoct aj inak(oblecenie detske veci) nie ze kup to a to a ty a ty dostanu to a to
A KDE VSETCI CO POMAHATE MATE TU ISTOTU ZE NAOZAJ TIE VASE PENIAZE POJDU DO AFRIKY?A KED BUDETE POTREBOVAT POMOCT KDO POMOZE VAM? AFRIKA?
Omg.
@Fernet271 sak ked tu anketu robi jacko tak jak inak. ale nie jackson bol dobry clovek pomahal kde sa dalo... a aj tak mu nikdo nepomohol!
Je to tvoja vec čo si myslíš o deťoch v Afrike, ja, @bunniska a spol. máme iný názor, tak o čo ide preboha?! Úplne ma zarazilo ako si zareagovala v tom svojom divnom príspevku na začiatku diskusie.
a na margo toho vasho vecneho ,,moj nazor´´ ,,co mas proti tomu co si myslim´´ a bla bla bla ja si zase myslim toto, myslim si ze vas nazor je zvrateny a je pricinou nevedomosti....
rakovinu maju deti vsade a uz ked je ten pripad zlyneda sa pommoct da sa len zmiernit napr hrackami... ale keby si mala v bolestiach umierat od hladu alebo sa divat ako ti dieta umiera v rukach potom by si tu picovala daco o slovenskych detoch...lebo tato situacia sa NEDA POROVNAVAT!!!