čaute mám taký problém,že sa bojím akých budem mať spolužiakov na strednej. (áno je to blbé no ale tak ) Idem do BA na gymnázium a ešte aj na intrák... desí ma to všetko -.- budem tam sama bez kamarátok. :/
Povzbuďte ma prosím nejako
@4 ale fakt to hovorím mám spolužiačku, na ZŠ bola slušná jednotkárka a za prvý polrok na intráku vyskúšala všetko, čo sa dalo (nikdy sa už úplne nenapravila )
Nebudeš tam sama bez kamarátok, hneď si nájdeš a nie jednu, vždy to tak býva (aspoň u mňa)...
Začni po nich pátrať a zoznamovať sa s nimi už teraz, keď sa bojíš, potom to pôjde ľahšie
Teda, ofc, ak sa bojíš len tých kamarátok
@riskozvychodu ,
ale ja niesom ovplyvniteľná ona asi bola keĎ je to tak jak píšeš
Ja som nikdy nefajčila ani nepila ani nič podobné a ani sa nechystám a čudujú sa mi ako keby som bola neviem čo ale šak zvykla som si
@mickeymouse010 hej,ale tak čo som zatiaľ spoznala dve tak ani neviem či budú somnou v triede a ony idu s kamoškami ale ja idem sama a každá baba tam bude mať niekho len ja tam budem jak debil
@lulluu15 Práveže takto vznikajú veľmi dobré kamarátstvá na celý život aj...Nemáš sa čoho báť podľa mňa, nestresuj už na začiatku prázdnin, užívaj si, že to ešte nevidíš, čo ťa čaká
Však hneď v prvý deň si oslov čo najviac ľudí v škole, a máš
@Mickeymouse010 Ďakujem za podopru
ale koho mám v škole osloviť? všetci tam podľa mňa budú s niekým len ja sama ale nevadí no/ :/ budem si usieť zvyknuť
@lulluu15 Nemáš zač
Ty si seriózne myslíš, že všetci tam budú niekoho poznať, len ty nie? Nebuď na smiech, prosím ťa, polka ľudí je vystresovaných tak ako ty, každý zmení prostredie, spozná nových ľudí, každý si to zažije.
A koho oslovíš, to je jedno, upratovačku, školníka, mníšku, okoloidúceho, mimozemšťana, Plačkovú....
Ako pri kvalite dnešných gymnázií a výučbe na nich, by bol kolektív to najmenej, čo by so považovala za predmetné.
Kolektív nerieš, buď jednotlivec keď tak A keby nezapadneš, máš tu Birdz, my budeme vždy s tebou
neboj, aj ja som sa bála a nakoniec som si v triede našla kamošky, s ktorými som si dosť rozumela, teda stále rozumiem, na pár výnimiek...tiež som si tam našla moju spriaznenú dušu @wewus7 s ktorou sme si ako sestry ...ak to mám celé zhodnotiť, tak na SŠ sú lepšie vzťahy než na ZŠ
a inak bojím sa aj teraz, keď idem na VŠ... tam budeme dosť malá ,,trieda"... ale snáď budeme tiež fajn kolektív, ešte lepší ako na SŠ
@simka1311 tak aj ja tebe držím palce na VŠ @just21 idem na Gympel F.G.L na bilingválnu španielsku sekciu v Podunajských biskupiciach @mickeymouse010 tak ďakujem budem forever online na birdzi ♥ @filipesss tak snáď vďaka za podporu @pdknight , počúvam čo príde pod ruku ktorá pesnička sa mi páči tak tu počuvam nič presné nemám vyhradené
Ked som videl kamarátov a kamarátky , ktorí po príchode na strednú školu začali fajčiť a piť mal som dosť , všetko sú to slabé osobnosti ktoré si nevedia získať rešpekt a preto sa musia opičiť a podobne
Ked si ale utiahnutá a podobne tak je tu šanca že ťa začnú šikanovať
@highvoltage pekne
s tým,že sú to slabé osobnosti a hento s tebou plne súhlasím
Utiahnutá niesom,ale niesom ten typ že hneď sa dám s hocikým. Najrpv musím zistiť že je tá baba/chalan normálny a potom
Ja by som povedala ze ti co tam idu s niekym su tiez pokakani tak zo zaciatku mozno budu spolu (aj to mozno ani nemusia byt kamosi len nikoho ineho nepoznaju) ale myslim ze prave preto sa budu chciet zoznamit s ostatnymi nech nemusia byt furt nacapeni na jedineho cloveka...cize pojdu aj za tebou
Prvý deň prebiehal tak u nás, že sme tam prišli, sadol som si do volnej lavice, ku mne si prisadol iny chalan za nami bola jedna lavica tiez s chalanmi, a popri nude kým príde triedna, som sa otočil a začali sme sa baviť že čo drtíme na PC
však na prvých hodinách sa zoznámite, budete mať určite take dačo že si budete hovoriť mena navzajom aby ste vedeli kto sa ako volá
A do týždna podla toho ako budete porozdelovaní a čakať na jednotlive hodiny na chodbe alebo v tride tak sa spoznáte a pokecáte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
dobrá pesnička na povzbudenie,spievaj si ju a bude šicko v porádku
hey now! you're an all star!
bude ti dobre len pozor neže sa na intráku skazíš
a @riskozvychodu , neskazím sa neboj sa
Začni po nich pátrať a zoznamovať sa s nimi už teraz, keď sa bojíš, potom to pôjde ľahšie
Teda, ofc, ak sa bojíš len tých kamarátok
ale ja niesom ovplyvniteľná ona asi bola keĎ je to tak jak píšeš
Ja som nikdy nefajčila ani nepila ani nič podobné a ani sa nechystám a čudujú sa mi ako keby som bola neviem čo ale šak zvykla som si
Však hneď v prvý deň si oslov čo najviac ľudí v škole, a máš
ale koho mám v škole osloviť? všetci tam podľa mňa budú s niekým len ja sama ale nevadí no/ :/ budem si usieť zvyknuť
a @3 ....ďakujem za tvoje povzbudenie! Práve sa hodilo x)
Ty si seriózne myslíš, že všetci tam budú niekoho poznať, len ty nie? Nebuď na smiech, prosím ťa, polka ľudí je vystresovaných tak ako ty, každý zmení prostredie, spozná nových ľudí, každý si to zažije.
A koho oslovíš, to je jedno, upratovačku, školníka, mníšku, okoloidúceho, mimozemšťana, Plačkovú....
Ako pri kvalite dnešných gymnázií a výučbe na nich, by bol kolektív to najmenej, čo by so považovala za predmetné.
Kolektív nerieš, buď jednotlivec keď tak A keby nezapadneš, máš tu Birdz, my budeme vždy s tebou
a inak bojím sa aj teraz, keď idem na VŠ... tam budeme dosť malá ,,trieda"... ale snáď budeme tiež fajn kolektív, ešte lepší ako na SŠ
@just21 idem na Gympel F.G.L na bilingválnu španielsku sekciu v Podunajských biskupiciach
@mickeymouse010 tak ďakujem budem forever online na birdzi ♥
@filipesss tak snáď vďaka za podporu
@pdknight , počúvam čo príde pod ruku ktorá pesnička sa mi páči tak tu počuvam nič presné nemám vyhradené
Ked si ale utiahnutá a podobne tak je tu šanca že ťa začnú šikanovať
Ja som mal spolužiaka ktorého šikanovali
Napísal som aj blog o jeho prvom rande
s tým,že sú to slabé osobnosti a hento s tebou plne súhlasím
Utiahnutá niesom,ale niesom ten typ že hneď sa dám s hocikým. Najrpv musím zistiť že je tá baba/chalan normálny a potom
@newcomer ani nie!
@just21 , prídi za mnou a ty kam ideš?
@sypomka už viac ma ani nemohol
A do týždna podla toho ako budete porozdelovaní a čakať na jednotlive hodiny na chodbe alebo v tride tak sa spoznáte a pokecáte