@5 FPSCreator nema s programovanim nic spolocne. Takto nijaku hru neurobis. To je defacto len nieco ako editor levelov. Od neho po online hru, ako si ju predstavujes je asi ako od furika po ferrari.
ak chces robit online cez webove rozhranie tak najprv musis vediet zaklady ako html, javascript, vediet robit s databazou atd. Potom nejaky serverside jazyk, aspon php, alebo javu odpredu odzadu, alebo ja neviem hoci aj flash, len v tom musis byt dobry. Kazdopadne nejde o nic take co si "stiahnes nainstalujes a naklikas hru".
s tými vedomosťami čo o tom máš by si to mohol spraviť takú hru tak za 1-2 roky, ale to by si najskôr musel zmeniť svoj prístup k tomu.... bohužiaľ si myslíš že to je jednoduché, ale to jednoduché naozaj nieje.
ale je to pochopiteľné toto správanie na tvoj vek, aj ja som vtedy bol taký ale keď som sa do toho pustil zistil som že to nieje až tak jednoduché, ale ak sa učíš a máš na to kopu času dá sa to
nevie mi dakto pomoctMmam wistu a neviem kam mi uklada subory stahovane z netu.zadam mu ked pita kam ulozit,ale kim stahuje je to tam,ale ked dotiahne do konca zmizne to.ale nechapem kam.dik za pomoc
skus ctrl+J ak sa to da tak by ti malo otvorit okno kde si čo sťahoval ak to bude podobne aj na viste ja mam xp tak neviem,alebo pozri v dokumentoch napr.slovne spojenie "stahovanie"niečo v tom zmysle
rada ked sa ta pyta kam stiahnut tak si to ukladaj do jedneho suboru a pozri do ktoreho tam to budes mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ak nevies programovat tak sa do toho sam ani nepustaj, lebo to dopadne katastroficky a akurat ta to len odradi..
ale je to pochopiteľné toto správanie na tvoj vek, aj ja som vtedy bol taký ale keď som sa do toho pustil zistil som že to nieje až tak jednoduché, ale ak sa učíš a máš na to kopu času dá sa to
chlapce ako dlhorocny programator ti hovorim ser na to.
rada ked sa ta pyta kam stiahnut tak si to ukladaj do jedneho suboru a pozri do ktoreho tam to budes mať.