Možnože tu už táto otázka niekedy bola, možnože mi nikto z vás nebude vedieť pomôcť, ale kam sa obrátiť o pomoc pri absolútnom zúfalstve, keď nie na môj nadovšetko milovaný Birdz?
Problém s nefunkčnou stránkou www.youtube.com mám už zhruba je
@tomas Ban určite nie, nakoľko mám dynamickú IPčku a nie som prihlásená na konte, takže určite mi to nemohol nikto bloknúť, aspoň teda, s mojimi vedomosťami si myslím, že v takomto prípade je to nemožné. Na YouTube som nikdy nemala žiadny problém, na konto som chodila jedine ja, nikto iný, ku môjmu počítaču vďaka heslu nemá nikto iný prístup.
Vážne nechápem, čo s tým je, priateľ študuje informatiku a tiež je z toho úplne mimo Ale viem o tom, že viacero ľudí v minulosti malo tento problém, kvôli neaktualizovaným browserom... akurát že mne sa to pri aktualizácií ešte zhoršilo
skus ten google chrome... a pozrel by som sa ci ti vo windows/system32/drivers/etc/hosts nieco neblokuje napajanie sa na youtube..... ja som mal podobny problem s inym webom
a skusala si ine browsery napr. firefox?Problem moze byt v opere mne tiez neslo spustit youtube cez operu ale cez firefox ci klasicky internet exploler.vymazal som operu z pc a nainstaloval znova a islo to...
@mrnesmely Keby som našla inštalačné CDčko s oficiálnym Win, ktorý je tu nainštalovaný, tak by to šlo, ale v našom prerobenom byte je už niekoľko mesiacov nezvestné...
@aguri500 Skúšala som IE, ten nemám aktualizovaný a ani si ho aktualizovať nechcem, pretože nenávidím tieto najnovšie typy vírusov A Mozilla mi na tomto kompe nejde rozchodiť, ale vyskúšam Google Chrome... A možno komplet preinštalovať Operu... ako si vravel a možnože to pomôže
@tomas Aby to tu zbytočne nespamovalo, mohol by si to prosím ťa krásne vymazať? Ono to nejakým divným spôsobom v Chrome ide... Tak sa na to vykašlem, vymením Operu za Chrome a bude...
Mimochodom teda, ďakujem všetkým, čo sa snažili pomôcť Ale aj tak mi je to stále záhadou...
@fxx U mňa to nebolo tak jednoduché - skúsila som IE, ale mám zastaralú verziu a ten vírus som nemienila aktualizovať ani bohovi. Mozillu sa mi nepodarilo rozchodiť ani po piatom pokuse, Safari je vraj nepodporovaný (idioti) a Google Chrome bol jediný, čo som vôbec nemala v kompe. Takže som ho nechcela inštalovať, dokým to nevyzeralo ako jediné možné riešenie a dokým to nevyzeralo tak, že by to mohlo pomôcť.
... mám rovnaký problém, akurát že mne sa akosi zablokoval youtube na Mozille... tak som si nainštalovala Operu a teraz fičím na nej a som ešte spokojnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Vážne nechápem, čo s tým je, priateľ študuje informatiku a tiež je z toho úplne mimo Ale viem o tom, že viacero ľudí v minulosti malo tento problém, kvôli neaktualizovaným browserom... akurát že mne sa to pri aktualizácií ešte zhoršilo
@websterko To skúsim pozrieť, ďakujem...
@aguri500 Skúšala som IE, ten nemám aktualizovaný a ani si ho aktualizovať nechcem, pretože nenávidím tieto najnovšie typy vírusov A Mozilla mi na tomto kompe nejde rozchodiť, ale vyskúšam Google Chrome... A možno komplet preinštalovať Operu... ako si vravel a možnože to pomôže
Mimochodom teda, ďakujem všetkým, čo sa snažili pomôcť Ale aj tak mi je to stále záhadou...
Holt, pomohlo.