no ale k veci, @lauritta777 alebo @lola2231 (všimni, tagujem oboje, lebo neviem ktoré heslo najbližšie zabudneš)
povedz mu že ak si podľa neho krajšia a múdrejšia, tak on je sprostý že s tebou nechodí a ty so sprostým chodiť nechceš lebo by to urážalo tvoju inteligenciu. problém vyriešený.
Je to primitív, pokiaľ má dievča a koketuje tebou. A ty si blbá, že ti to ešte lichotí. Pokiaľ si nechceš posrať kamarátstvo s tvojou najlepšou kamarátkou, tak sa na to vyser.
to je daky khokho, ked ti hovori,ze si krajsia ako jeho frajerka a este aj mudrejsia byt jeho frajerkou asi mu sposobim fyzicku ujmu, a byt jeho najlepsou kamoskou, no tak mojim najlepsim kamosom by asi nebol..
radim ti, kasli na to, lebo nakoniec ti zostanu len prazdne ruky a oci pre plac, pretoze stratis aj naj.kamosku aj chalana(ktory samozrejme nie je tvoj). keby ta skutocne chcel a lubil tak ta nenamotava a rozide sa so svojou terajsou frajerkou. ak tak neurobil, tak je to jasny signal, ze to s tebou nemysli vazne. ved konec koncov, vsetci sme so svojom vnutri sebci, ak samozrejme nie sme bezhlavo zalubeni (to sa stava, ze myslime viac na inu osobu ako na seba - teda, ako komu, samozrejme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@17 @n0win0u ja mám dosť...
a nerob nič ne? nechaj to tak a uvidíš čo sa stane
"...mi lichoti ze som krajsia ako jeho frajerka,ze som mudrejsia...."
povedz mu že ak si podľa neho krajšia a múdrejšia, tak on je sprostý že s tebou nechodí a ty so sprostým chodiť nechceš lebo by to urážalo tvoju inteligenciu. problém vyriešený.
Je to primitív, pokiaľ má dievča a koketuje tebou. A ty si blbá, že ti to ešte lichotí. Pokiaľ si nechceš posrať kamarátstvo s tvojou najlepšou kamarátkou, tak sa na to vyser.
A k tebe ? nechaj to tak !!! nájdi si lepšieho čo ak jedného dňa to tak dopadne aj s tebou ?