1. Posledný business - neviem ho nikde na nete nájsť po česky alebo po slovensky. Len si to chcem znova pozrieť, ale nie po taliansky ako som to našiel. Videl som to na film+ po česky asi 3 krát a chcem to znova v
ten druhý evidentne na uložto, ten prvý... buď si pamätáš nejaký kokotský názov alebo neexistuje.
Inak ono je prča keď si skúsiš nájsť ten film niekde na čsfd a potom hodíš pôvodný názov do googlu a pripíšeš len "ulozto" alebo "hellshare"... treba skúsiť s tým googlom začať pracovať, lebo darmo, že deti už od piatich rokov sedia pri pc, keď na internete nevedia nájsť ani hovno
» uloz.to/... prilepíš, pridáš poprípade rok ktorý nájdeš na vyššej uvedenej stránke, potom dáš na ľavej lište videa a pohľadáš také ktoré ma čo ja viem 2 hodiny a 700 mb a stiahneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak ono je prča keď si skúsiš nájsť ten film niekde na čsfd a potom hodíš pôvodný názov do googlu a pripíšeš len "ulozto" alebo "hellshare"... treba skúsiť s tým googlom začať pracovať, lebo darmo, že deti už od piatich rokov sedia pri pc, keď na internete nevedia nájsť ani hovno
a ten druhý netuším
» uloz.to/... prilepíš, pridáš poprípade rok ktorý nájdeš na vyššej uvedenej stránke, potom dáš na ľavej lište videa a pohľadáš také ktoré ma čo ja viem 2 hodiny a 700 mb a stiahneš.
Bolo mi cťou s tebou spolupracovať