Vzhladom na stav nasho zdravotnictva . . . a vobec vseobecne . . . zdravy clovek, ktory je rozumovo zdravy sa snazi a robi vsetko preto aby sa do nemocnice nedostal. A je rad, ked tam nemusi ist ani ako navsteva, niekomu z rodiny, ci kruhu priatelov.
bol som v nemocnici dva mesiace ked som bol krpec ver ze to tam nie je nic prijemne a naposledy som tam bol tyzden ked som mal prasknutu zilku v oku povedz niekomu nech ti da taku dobru na oko pastou a mozno praskne aj tebe.. budes mat krv v oku opuchne ti oko napnu sa ti cievky za okom ktore ked padnes sa mozu roztrhnut (ci pri dalsom silnom naraze do hlavy (oka) ) a oslepnes
ale slepák môžeš dostať myslím,že keď zješ dosť alobalu,škrupinku od vajíčka..a tak..slepák to je výbežok..preto sa ti tam môže dostať hocičo a zapáli sa...
Vždy som chcela vedieť, či ocot pomôže na urýchlenie zlomenia ruky. Lebo niektorí moji spolužiaci to skúšali, ale ruku si zlomil len jeden, ale aj tak mám pocit, že to len preto, lebo je čaptavý.
Oni to robili tak, že:
naliali si ocot do nejakej nádoby, dali si do nej ruku a čakali. Ako dlho neviem, ale čakali No a potom boli sklamaní, že to nefunguje (teda až na toho jedného).
Resp. dobehni sem, teraz mám hodinku čas a do nemocnice ťa po stretnutí so mnou odvezú raz-dva, papaťka moja inteligentná
ehm.. to si nevyvolas len tak.. mne sa slepak zapalil z antibiotik ale to som najprv bola poriadne chora.. v nemoci som si odlezala 12 dni s 41 stupnovymi teplotami a schudla som 10 kilo (zo 40 na 30) ale to bolo davno, no ak je to to co chces..
Osobne odporucam zajst rovno do nemocnice a potom na psychiatriu - svoj problem, tak ako si ho napisala nam potom povedz tete psychiatricke. Som si isty, ze si ta tam nejaky ten piatok nechaju.
moja podla toho ake a kde tie vredy by si mala mat? napriklad:ulceralna kolitida(vredovy zapal hrubeho creva), apenticitida(zapal apendixu cize slepeho creva), gastritida(zapal sliznice zaludka) a je toho este vela ale nechce sa mi momentalne hladat v zositoch toto je vsetko co som si zapamatala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
hlavne aby ti to spôsobovalo čo najviac bolesti, to je priama úmera čím viac a dlhšie ta to bude bolieť, tým tam budeš dlhšie.
skus to urcite to stoji za to....
(demencia 12r baby z dediny )
ale slepák môžeš dostať myslím,že keď zješ dosť alobalu,škrupinku od vajíčka..a tak..slepák to je výbežok..preto sa ti tam môže dostať hocičo a zapáli sa...
Oni to robili tak, že:
naliali si ocot do nejakej nádoby, dali si do nej ruku a čakali. Ako dlho neviem, ale čakali No a potom boli sklamaní, že to nefunguje (teda až na toho jedného).
Resp. dobehni sem, teraz mám hodinku čas a do nemocnice ťa po stretnutí so mnou odvezú raz-dva, papaťka moja inteligentná