Už ste sa niekedy pomstili bývalemu/bývalej po rozchode?A tak, že bol z toho mimo? Ak jop,tak ako ?
(netvrdím, že je to správne a je to trochu viac detinské, ale len ma to v momentálnom citovom rozpoložení zaujíma
nemal som kedy a aj keby mám niekoho takeho a spraví neviem čo, napriklad podvazda a podobne tak urcite nevidim dovod na "pomstu" ,
Osobne nevidim dovod na pomstu pri ničom, ked to nebolo ubliženie na zdravi a podobne, ale tam skor by som spravdlivost vo forme trestu co udeluje štát
ja som sa raz pomstil tym, ze som sa nepomstil...chapes? nechal som ju tak, a zivot ju potrestal za mna.....ale inak, najlepsie bude, ak budes rozsirovat klebety, ze ho ma maleho, ze je zly v posteli a ma jeden semmenik
@nisacico vsak jasne ze to beries len tak z nudy teraz ale lepsie rozmyšlať nad nesmrtelnosťou chrusta ako nad takymto niečim
lepšie zabudnúť ako si to stale pripomínať :p
nie bo najväčšia pomsta by bola prísť o mna,to ma vždy tak zamrzí ked to niekto vzdá a prehrá poviem si že chudák kto by už len chcel prísť o tie prejdené kilometre
@antifunebracka
pretože každá vo mne vidí čo by som mohol byť ak by som bol niečo trošku iné, alebo čo by som mohol byť ak by som sa ňou nechal prerobiť a teda sa stal tým čo by zo mňa chcela mať, a žiadna si nedá vysvetliť že to nie som a obvykle ani nechcem byť, a nezamyslí sa nad tým, lebo veď láska robí divy a keď s ňou robí ten div že jej dala trpezlivosť znášať to aký som v mene toho že sa časom dočká, tak so mnou spraví ten div, že zahodím všetko čo som a stanem sa tým čo zo mňa chce mať.
a aj keď sa náhodou snažím, tak to nie je dosť rýchlo alebo dosť efektívne, alebo dosť s radosťou a z mojej vlastnej vôle.
alebo som kokot lebo nechápem čo je láska lebo je to predsa o tom že toho druhého miluješ a akceptuješ takého aký je, čiže by som ju mal milovať a akceptovať takú aká je vrátane toho ako si ma chce vyformovať k predstave svojej a plne sa tomu prispôsobiť.
čiže všetky tieto cesty končia u dotyčnej rôznymi kombináciami sklamania, nasratosti, iritovanosti, vyčerpanosti, a dôjdením trpezlivosti z toho že som kokot ktorý nie je ochotný pre ňu obetovať všetko v mene toho aby mal do konca života možnosť obetovávať pre ňu všetko.
ale kokot som ja, lebo si tento model správania uvedomím veľmi skoro, takže sa na cestu obetovávania obvykle ani nepustím lebo viem kam vedie, tak to tak zvonka pochopiteľne vyzerá.
@midnight : Malé zmeny sú podľa mňa v poriadku, ale človek by nikdy nemal meniť svoju "podstatu" ani pre tých, ktorých miluje. Takže podľa mňa kokot nie si...
@takatah
veď to vravím, ľudia sa vo mne mýlia a nedajú si povedať, až kým ma nespoznajú lepšie a potom sú zrazu celí urazení/šokovaní že som im klamal.
práve si sama sebe príkladom tej prvej fázy.
druhú si nezažiješ, k čomu ti gratulujem.
@midnight : Nehodnotila som tvoju povahu celkovo, len som napísala, že z tej situácie/situácií ktoré si opísal vyššie mi nepripadáš ty konkrétne ako ten chybný element. Nemám vo zvyku tvrdiť, že poznám niekoho cudzieho, len opisujem svoje dojmy z určitých postojov...
@midnight vyberas si zle baby, chlape... a vo vztahu si musis neraz aj dupnut a ukazat partnerke hranice - paradoxne tym v jej ociach zvysis svoju hodnotu a tym aj pritazlivost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Osobne nevidim dovod na pomstu pri ničom, ked to nebolo ubliženie na zdravi a podobne, ale tam skor by som spravdlivost vo forme trestu co udeluje štát
lepšie zabudnúť ako si to stale pripomínať :p
cize @20
@24
@midnight a preco si zakazdym kokot?
pretože každá vo mne vidí čo by som mohol byť ak by som bol niečo trošku iné, alebo čo by som mohol byť ak by som sa ňou nechal prerobiť a teda sa stal tým čo by zo mňa chcela mať, a žiadna si nedá vysvetliť že to nie som a obvykle ani nechcem byť, a nezamyslí sa nad tým, lebo veď láska robí divy a keď s ňou robí ten div že jej dala trpezlivosť znášať to aký som v mene toho že sa časom dočká, tak so mnou spraví ten div, že zahodím všetko čo som a stanem sa tým čo zo mňa chce mať.
a aj keď sa náhodou snažím, tak to nie je dosť rýchlo alebo dosť efektívne, alebo dosť s radosťou a z mojej vlastnej vôle.
alebo som kokot lebo nechápem čo je láska lebo je to predsa o tom že toho druhého miluješ a akceptuješ takého aký je, čiže by som ju mal milovať a akceptovať takú aká je vrátane toho ako si ma chce vyformovať k predstave svojej a plne sa tomu prispôsobiť.
čiže všetky tieto cesty končia u dotyčnej rôznymi kombináciami sklamania, nasratosti, iritovanosti, vyčerpanosti, a dôjdením trpezlivosti z toho že som kokot ktorý nie je ochotný pre ňu obetovať všetko v mene toho aby mal do konca života možnosť obetovávať pre ňu všetko.
ale kokot som ja, lebo si tento model správania uvedomím veľmi skoro, takže sa na cestu obetovávania obvykle ani nepustím lebo viem kam vedie, tak to tak zvonka pochopiteľne vyzerá.
veď to vravím, ľudia sa vo mne mýlia a nedajú si povedať, až kým ma nespoznajú lepšie a potom sú zrazu celí urazení/šokovaní že som im klamal.
práve si sama sebe príkladom tej prvej fázy.
druhú si nezažiješ, k čomu ti gratulujem.