Ahoojky,,Potrebujem sa pomstiť mojej najlepšej kaamrátke..áno mojej BFF. No nechcem ju zabiť ani nič také no Niečo z čoho ju trafí šľak a nedozvie sa že som to ja. Stalo sa vlastne to, že odmiatela moje pozvanie na silvestra a radšej sa rozhodla že ide
to co je za kamaratka ? to je nejaka pi** nie ? ..kamaratstvo si treba zasluzit ...ja napriklad velmi rada vyhadzujem ludi zo svojho zivota za posledny rok som ich vyhodila asi 5 ale ak sa jej chces pomstit tak to nerob je to zbytocne ..na tvojom miese by som si uzila silevstra s inymi ludmi najviac ako sa da
Ok 1 Krok pokec hriešne chutky
2 Krok Napíš sex stretko
3 Krok ak niekto napíše povedz že to máš rada zviazaná a v pivnici
4 Krok navrhni miesto
5 Krok pošli tam kamarátku
Vies co? kontaktuj ju ale pod menom nejakého chalana.
Musís je písať tak aby sa do teba zamilovala.
Potom aspon po 2 mesiacoch pisania (prichystaj si aspon 5 fotiek nejakého pekného chalana) napíse že sa stretnete.
Prides tam ty a povies jej ze to si bola cely cas ty a ze jej laska neexistuje
och deti .... nič, uži si silvestra po svojom a keď sa budete o tom rozprávať, nedaj jej znať, že ti tam chýbala, proste jej povedz že ty si sa mala super, že bola zábava etc. ...a popýtaj sa na toho jej silevstra
ona možno čaká, že keď ťa okašlala, že sa z toho zrútiš alebo čo ... tak jej ukáž, že si to vieš užiť aj bez nej a nerob jej výčitky ....a ona doleze za tebou pravdepodobne potom aj sama
A taký drastickejsí sposob - ja som sa pomstil jednemu kamosovi tak že som jeho tel. číslo napísal na fake nick na azete kde som dal ako foto jednu babu a písal na sklo že "chalani volajte mi " a podobne.
On začal na FB vypisovať že "ktorý kokot rozdáva moje číslo! Prečo mi vola milion cudzích ľudí! Som uplne zničení!"
A ked to budes pokračovať tak 2 mesiace tak ho to dostane............
popravde kamarátka ktorá nechápe tvoje rozhodnutia nie je kamarátka, neviem ako to vnímaš ty, ale podla mňa sa len navzájom využívate aby ste neboli samy
má 13 a pije? ten sa pomstiť nemusíš ona si skôr či neskôr ublíži sama
ty bud pekne sama sebou, rob čo ťa baví a vyser sa na ľudí, ktorí ťa chcú zmeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
trosku to sice stoji ale je to podla mna to najvtipnejsie co moze byt!!
2 Krok Napíš sex stretko
3 Krok ak niekto napíše povedz že to máš rada zviazaná a v pivnici
4 Krok navrhni miesto
5 Krok pošli tam kamarátku
Bože ta ale dostane príučku
Musís je písať tak aby sa do teba zamilovala.
Potom aspon po 2 mesiacoch pisania (prichystaj si aspon 5 fotiek nejakého pekného chalana) napíse že sa stretnete.
Prides tam ty a povies jej ze to si bola cely cas ty a ze jej laska neexistuje
ona možno čaká, že keď ťa okašlala, že sa z toho zrútiš alebo čo ... tak jej ukáž, že si to vieš užiť aj bez nej a nerob jej výčitky ....a ona doleze za tebou pravdepodobne potom aj sama
On začal na FB vypisovať že "ktorý kokot rozdáva moje číslo! Prečo mi vola milion cudzích ľudí! Som uplne zničení!"
A ked to budes pokračovať tak 2 mesiace tak ho to dostane............
ja osobne pomstu neuznavam ani nepraktizujem, ja si poviem že som na lepsej urovni ako niekto kto druhym ublizuje alebo sa mstí
má 13 a pije? ten sa pomstiť nemusíš ona si skôr či neskôr ublíži sama
ty bud pekne sama sebou, rob čo ťa baví a vyser sa na ľudí, ktorí ťa chcú zmeniť
a k pomste: nápad @12 sa mi lúbi