Chcem návrhy ako sa chlapovi najhoršie pomstiť(po zabitých rokoch mladého a naivného života s deckom rozmýšlajúcím tretou nohou!!!).... použite svoju skúsenosť, fantáziu...je mi to v celku jedno !!dík za odpovede
teda ako.... aj ja som sa citila par krat velmi ublizena a zranena, ale prave preto mi ten clovek nestoji za to aby so msa nim dalej zaoberala, ak mi ublizil, tak je to kokot, on sa ptoresta aj sam
^^ detto co pisali vsetci... vyser sa na neho a hotovo, aj ked ti bolo ublizene, ked si ho mala aspon kustik rada (inak by si sa s nim dokopy asi nedala) tak ho nechaj na pokoji a zi odznova...
dievčence ja sním stále chodím !!! ...a dovod?! lebo sa sním ani nemám kedy rozísť ten dement prestal chodiť na internet a telefóny nebere pokým mu o čosi nejde ...a neviete si predctaviť aké to je žiť v neistote očividne .....vlaaaaaaaaaaaastne vy sa ho zastávate?!????
ojojoooj...niekto nám tu trpí chorobnou žiarlivosťou a domýšľaním si rôznych vecí tak sa mu neozývaj ani ty,nevolaj mu,nič...nájdi si iného a oňho sa prestaň zaujímať...pokiaľ sa chceš správať na 13,tak to je už tvoj problém...potom ale nehľadaj rady u ostatných
Verím, že ťa musel niečim poriadne nahnevať, uraziť, ponížiť, keď si taká rozhorčená. Taktiež vidím, že tu väčšina ľudí postráda dávku empatie, no napriek tomu sa musím prikloniť k ich názorom. Pomsta nič nevyrieši...aj keby si sa mu nejako pomstila, nebude chápať, že si to možno zaslúžil a nevezme si z toho ponaučenie, bude z toho viniť len a len teba a tým pádom sa nemá prečo meniť. Pokiaľ máš pocit, že sa s ním nemáš ako kontaktovať a rozísť, tak to urob pokojne aj neosobným spôsobom - cez smsku. Tá mu určite príde a ty budeš mať čisté svedomie, že si single.
@bruszka - každá životná situácia ťa posunie ďalej, všetko, čo sa ti stane, formuje tvoju osobnosť a rozširuje tvoje skúsenosti o nové a nové. To, že si s ním bola tak dlho nemohlo byť predsa z donútenia...niečo si si z toho vzťahu vziať musela, aj keď si to teraz nemusíš uvedomiť.
áno,bola som rozhorčená a preto ma napadla taká blbosť ako ísť na birdz a hodiť to sem .Nič som si od toho nesľubovala ani nečakala,len som to potreboval dať von ...
@bruszka Možno ti niekto ublížil,a máš ,,chuť´´ na pomstu,ale nemyslíš,že keď vykonáš pomstu budeš horšia,ako ten kto ti spáchal niečo zlé?,pomsta nieje dobrá,pretože obnovuje to zlé,a to čo ti niekto spáchal,ťa bude bolieť 3x bolestnejšie...Si super baba,nešpin si ruky
pomsta podla mna nic nevyrieši ...a kôli čomu sa mu chceš pommstiť ? preboha si dospelá nie ? správaš sa ako 11 ročné dievča to ani ja sa nepomstím môjmu priateľovi ktorý mi občas vyvedie trapas a tak ale pomsta to nikdy nevyrieši ... donúť ho aby sa ti ospravedlnil !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
sa uvedom prosím ťa, a chovaj sa ako rozumná dospelá žena... tj. JEB NA TO.
teda ako.... aj ja som sa citila par krat velmi ublizena a zranena, ale prave preto mi ten clovek nestoji za to aby so msa nim dalej zaoberala, ak mi ublizil, tak je to kokot, on sa ptoresta aj sam
odporucam dospiet (a nie nemam 13) a skludnit si hormony
ty si fakt prípad
a potom
sa vykašli na to
tato informacia mi nie je znama ale ak na teba plati podla seba sudim teba je to pomerne presne
nerieš,dotyčná dostala hysterický záchvat
Poskladajú sa aj zo samozrejmosti ako keby sa nevedela zozísť vpohodičke. Však poviem mu: Skončila som s tebou papááááá
dievky to vždy viac prežívajú
daj si cumel, vymeň plienku, a bežkaj sa hrať s bábikami... -.-
ďalšia hysterická psychopatka, čo robí len hanbu ženskému rodu.
no a @17 = fatal facepalm...
pri výške jej iq ich potom ešte použije a o týždeň tu bude nariekať, či je tehotná...
1. kto ťa nútil s ním byť? (nikto)
2. prečo si s ním bola, ak ťa nikto nenútil? (pretože ti s ním bolo dobre, pokiaľ nie, tak si si tie roky zabila sama)
3. prečo sú tie roky zabité, pokiaľ ti s ním bolo dobre? (pretože to skončilo)
4. Prečo by to že niečo skončí malo automaticky znamenať že to bolo zlé, alebo strata času? (neexistuje dôvod)
@bruszka - každá životná situácia ťa posunie ďalej, všetko, čo sa ti stane, formuje tvoju osobnosť a rozširuje tvoje skúsenosti o nové a nové. To, že si s ním bola tak dlho nemohlo byť predsa z donútenia...niečo si si z toho vzťahu vziať musela, aj keď si to teraz nemusíš uvedomiť.
áno,bola som rozhorčená a preto ma napadla taká blbosť ako ísť na birdz a hodiť to sem .Nič som si od toho nesľubovala ani nečakala,len som to potreboval dať von ...
tak potom som decko
ale aspon netrtkam kade chodím a neponižujem druhých