POTREBUJEM ako sa spravne pomstit cloveku ktory nestoji ani za hovno ... je to uplny idiot a citovy mrzak ... ak ste sa uz niekedy niekomu pomstili tak napis ako ... dajte mi new napady rada sa inspirujem pretoze tento clovek si nezasluzi pekne zaobchadza
hh ale nam budu nadavat nevadi.. pomsta niekedy pomoze...hajzli jedny doriesime zajtra cez ts, musim ist uz off samozrejme ze nad tym budem silno uvazovat
súhlasím s näzormi vyššie, aj ekd som taký typ, čo si jednoducho nenechá len tak niečo prejsť, asi som už z pomsty a z takých vecí vyrástla, nestojí mi to zato.
nestoji to za to. a ked nestoji za nic tak nestoji ani za namahu pri pomste. pomsta by znamenala ze ta stale zaujima. zabudni nanho o nejaky cas si na to spomenies a uznas ze to bol dobry napad
ale ide o to ze on si mysli a je v tom ze ja neviem vsetko ale viem ... a klamal ma ... za mojim chrbtom sa kurvil s chuderami a dokazoval si aky je chlap a do oci mi povedal ze ma lubi ....
sice pises,ze ti nestoji za hovno..ale aj ked si nahnevana..zrejme ti stal prinajmensom za to,aby si napisala forum...a mozno aj viac. zivot mu vrati,ty nemusis
Napisala si, ze si mysli, ze nevies vsetko a do oci ti klame. Tak mu to vsetko povedz priamo do oci, ze vies, aky je a snaz sa byt pritom mila. A ukonci to s nim raz a navzdy. Fakt kasli na neho, na co sa rozculujes nad niekym, kto ti za to nestoji?
a co ked mi zato stoji?ja som mu uz par veci povedala co viem ale sa porozpravame a cakam ze mi povie aj ostatne pretoze uz neni dovod aby to tajil ...
Ze nehnevaj sa laska? Nemas svoju hlavu? kurvil sa s chuderami a do oci ti vravel, ze ta lubi. Povazuje ta iba za hlupucku chuderu, co mu vsetko prepaci.
Ale tvoja vec, mne by taky chalan nestal ani za pohlad. Viem, ze sa citis blbo, ale najlepsie by bolo, keby si skusila na neho zabudnut.
Ide o to ze som mu doteraz pomaly nemala co prepacit lebo som o vsetkom nevedela az teraz ... ale ked teraz viem tak uz mam k tomu iny postoj ... ale zase ja som s nim nechodila ked sa s nimi kurvil ...
Tak bud rada, ze si zistila, aky v skutocnosti je. Je to na tebe, co spravis, ci sa mu pomstis alebo mu dokonca odpustis ale ja osobne by som mu sancu urcite nedala.
A to ze ste vtedy spolu nechodili moj nazor nemeni, keby mi chalan povie, ze ma lubi a nasledne by isiel za nejaku stetku co da kazdemu, pomyslela by som si o nom svoje.
Never vsetkemu, co ti povie, podla toho, ako si ho opisala, presne vie, ake recicky platia na naivne dievcata.
on vie ze som svina pekne povedane ... on ani len netusi co ja viem ake veci ... keby to len tusil tak by si to asi hodil pod vlak a hanbil by sa vyjst z domu .... ja viem aky je uz dlhu dobu a som mu to aj napisala ale nic to nemeni na tom ze je kamos ... kazdy robi chyby a je len na nom ci si to uvedomi a zmeni sa alebo nie ...
@71 ja radsej sa spytam aj ostatnych .... a neriesim ich podla ostatnych ... len som zvedava aky maju nato nazor ludia ktorych sa to netyka priamo!nuz tak som sa spytala na nazor cez internet a ty co potom preco radis a prispievas do diskusii?vsak je to cez internet ... pcheee
ja to chapem , chces si nejako vykompenzovat to , co ti spravil...aj ja som taka , ze veci musim vratit , inak nezaspim pomsta je dobra vec , tak mu ubliz ako sa len da , aby si v tom nebola len ty...drzim palce...
prečo mam pocit že ked sa pomstis bude to akurat tak jeden velky trapas a budes na tom este horsie? Skus počkať kým ťa prejde hnev a pozri sa an to s chladnou hlavou.
heh no tak zistila si aka si bola blba pouc sa do buducnosti a nenechaj sa tahat za nos a jeho nechaj plavat.
hovori sa ze bozie mlyny melu pomaly ale isto a je to svata pravda (sice ja o tej svatosti moc toho hovorit nemam co ale tak n
a pomsta je vec ktoru ked nevies nerob klasicka hlaska samozrejme musi byt: pomsta je pokrm ktery chutna nejlepe za studena. to urcite poznas. a ked s takouto horucou hlavickou budes nieco riesit tak sa to obrati proti teba a zas z toho vyjdes ako najvacsia pica.
pardon ak tu uz nieco podobne bolo ale nechce sa mi citat vsetky prispevky.
precitala som si nasilu vsetko a si pica. opravujem svoj vyrok vyssie nie ze z toho vyjdes ako najvacsia pica ale uz si vysla.. lebo ten komentar @50 ma zabil. a to nad tym ze to robil ked ste spolu nechodili.. uuf no mam dost
@83 ty si koza ..... a riadna .... vies o tom .... ja nepotrebujem pocuvat nadavky na seba ... a ked nic ine nedokazes je mi ta luto ... dalo sa to aj inak napisat ale ked to nevies smola ...
@84 ja nie som koza, mna chalan netahal za nos ale teba hahahaha ja som neni ta, co tu place a chce sa pomstit lebo ma urazene ego ako strasne naletela. ja nie som ta co nema dostatok kreativnosti ako sa pomstit chlapovi ked uz to teda chcem. ja nie som ta co nasilu sa snazi si dokazat aka je v pohode a pritom drsno place ze "ja mu raz ukazem!"
mne je teba luto. lutuj samu seba za to aka si chudera napisala som to tak ako to je ze si bez mozgu opicka tak co uz
dajte mi new napady ... To hovorí asi toľko, že chceš nejaké nápady novovzniknuté v hlavách prispievateľov ... Obávam sa, že viac to automaticky neznamená
viem, že sa hvoorí "pomsta je sladká" ale niekedy sa to môže kruto obrátiť proti tebe....a...ako som tu už čítala, taký človek ti ani nestojí za to aby si si ním špinila ruky...
ak stojí za hovno, tak načo sa mu pomstiť, pomsta je pre deti...je to detinské niekomu sa pomstiť schválne..ak ti ublížil tak sa mu to 2 krát vráti...proste sa na to vykašli
Jasom svojho byvaleho nacapala v posteli s naj kamoskou ako si to tam veselo a horlivo rozdavaju..a dost ma to bolelo,zabila by som ho,vykastrovala a este ked ma potom rok otravoval ze ma miluje a on bol najebany mala som to hlboko a tazko f pi*nom otvore..pomstou nic nevyriesis aj tak on si bude myslet svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Teraz jej pomstit ty (podla mna to je detske), potom zase ona späť, potom zase ty... atd. To nie je ziadne riesenie
21 rokov?
A taká horlivosť? no sranda ...
Aspoň napíš za čo sa mu chceš pomstiť keď už si radu pýtaš ...
Len treba vedieť o čo ide a netreba byť moc sfanatizovaný, lebo zatiaľ mi tak Smutná slečna pripaddá ...
No to mi teda pomohlo ...
Čo tak uviesť konkrétne?
Ale tvoja vec, mne by taky chalan nestal ani za pohlad. Viem, ze sa citis blbo, ale najlepsie by bolo, keby si skusila na neho zabudnut.
Ako? Takže ty sa mu chceš pomstiť za to, že ťa podvádzal keĎ si s ním nechodila?
Tak toto je vrchol
Číra krumpľa
A to ze ste vtedy spolu nechodili moj nazor nemeni, keby mi chalan povie, ze ma lubi a nasledne by isiel za nejaku stetku co da kazdemu, pomyslela by som si o nom svoje.
Never vsetkemu, co ti povie, podla toho, ako si ho opisala, presne vie, ake recicky platia na naivne dievcata.
Ze som tu vobec prispela...
Z akého domu?
Čo po tom ako by ho zrazil vlak by šiel domov?
No a ty to zaručene vieš ...
Môj bože ...
Som fascinovaný tvojou informovanosťou čo sa týka mojej osoby.
Smiem sa hanblivo spýtať z akých prameňov si čerpala tieto poznatky?
Sice mas viac ako 19, ale spravas sa ako nevyzreta pubertacka.
Pre tvoje info, ja som ešte zatiaľ nemal jediný vzťah
A máš pravdu, nie ako nezrelá puberťáčka ... Ale ako rozmaznané decko sa správaš
A možno aj tá pomsta tým potom bude genialnejsia
Ja len aby som uviedol veci na pravú mieru, totiž prvý príspevok neobsahuje žiadne info, treba čítať ďalej, nemyslíš?
Kto chce pomáhať tak by mal byť ozrejmený s problémom
hovori sa ze bozie mlyny melu pomaly ale isto a je to svata pravda (sice ja o tej svatosti moc toho hovorit nemam co ale tak n
a pomsta je vec ktoru ked nevies nerob klasicka hlaska samozrejme musi byt: pomsta je pokrm ktery chutna nejlepe za studena. to urcite poznas. a ked s takouto horucou hlavickou budes nieco riesit tak sa to obrati proti teba a zas z toho vyjdes ako najvacsia pica.
pardon ak tu uz nieco podobne bolo ale nechce sa mi citat vsetky prispevky.
byt tebou pod ten vlak hod seba
mne je teba luto. lutuj samu seba za to aka si chudera napisala som to tak ako to je ze si bez mozgu opicka tak co uz
lol
Pekný odpis
To teda vôbec neznamená, že máš nejaké nápady
Ja hovorím o tom, čo je napísané ...
dajte mi new napady ... To hovorí asi toľko, že chceš nejaké nápady novovzniknuté v hlavách prispievateľov ... Obávam sa, že viac to automaticky neznamená