no jasne ze mozte , vsetci mozu aaaa no az na madarov heh... len pochyybujem ze niekto zo stredneho alebo zapadneho slovenska sa bude trepat do PO do music pubu...
ja mozem povedat ze dobre, len nie v piatok lebo sa tam ani nevopchas, radsej sobota, alebo cez tyzden, dajmetomu v stredu ako si pisal amaaaaas tto. prijemnu zabavu prajem.
music club ma ponukat zakaznikom novu hudbu a jej objavovanie a nie stale tie iste sracky, ktore srsia radia
No a obsluha mala v pici, sedenie na zahradnom nabytku? To co ma byt? A ta hudba? No prepacte... Je to dalsia laguna, len bez parketu. Ale aspon to nieje pajzel ako Insomnia.
Totalne sklamanie, ale v stredu tam aj tak ideme na teambuilding. Je tam dost miesta na sedenie, aj ked to vyzera ako rakuska krcma. Som ochotny to prezit a maju tam aj Redbull boat mnam
dakujem velmi pekne za podnik akym je Ponorka,,bola som tam v piatok a domov som isla bez kabata a dlhych debatach s polismi...uz len to nam v Po chybalo,aby sa v podnikoch kradlo a nikto to neriesil..SUPER,, uz ma tam nikto nedostane..tak si davajte pozor na svoje veci aby ste nedopadli ako ja...adios
Caute! Reagujem ne niektore prispevky. Co sa tyka hudby Ponorka Music pub nie je o prezentovani DJ ale o zábave.A myslim si ,ze ludia sa tam bavia super nie len v piatok ale aj cez tyzden. a co sa tyka toho,ze niekomu ukradli kabat tak ak som si vsimla tak pri stoloch a pod stolamy su vesiaky ,kde sa mozu zavesit bundy a kedze sa tancuje na stoloch a na stolickach tak si myslim,ze bundy mate stale pod svojim dohladom. a ak to niekto prezenie s alkoholom a nedava si pozor na svoje veci tak to uz je jeho problem.
Uplne perfektny podnik az na par drobnosti ze sa tam kradne ako... mne zmizla penazenka s 10 litrami a mobil... o dokladoch a kreditkach ani nehovorim... takze vrelo neodporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To je iba vyhradené pre vás?
Tak som zvedavy, ze co to vlastne je zac ten bar
moje ocakavania na music club su:
- Prijemna obsluha
- prijemne sedenie
- ziadne komercne sracky, ale proste hudba
music club ma ponukat zakaznikom novu hudbu a jej objavovanie a nie stale tie iste sracky, ktore srsia radia
No a obsluha mala v pici, sedenie na zahradnom nabytku? To co ma byt? A ta hudba? No prepacte... Je to dalsia laguna, len bez parketu. Ale aspon to nieje pajzel ako Insomnia.
Totalne sklamanie, ale v stredu tam aj tak ideme na teambuilding. Je tam dost miesta na sedenie, aj ked to vyzera ako rakuska krcma. Som ochotny to prezit a maju tam aj Redbull boat mnam
Tak ci tak... Wave rulez!
Kto zatancuje na bare a da dole triko, tak vyhrava sampus vraj
Este som to teda nevidel, ale no... co nieje, moze byt
A je to uz trosku lepsie, ale v piatok alebo sobotu nehrozi aby som tam dosiel...
No pred tyzdnom som sa dokonale zabavil vo stvrtok
Hudba stale hrozna...