Ak rád pomáhaš, máš v sebe dostatok empatie a chceš byť oporou pre ľudí v ich ťažkých situáciách života, na IPčku sa budeš môcť realizovať
Máme pre teba pripravené odborné školenia, supervízie, konzultácie a tímové s
@6 uplna pravda...nie len samotné pôsobenie ale aj všetky akcie(image víkend, gauč, káčko...) čo robíte sú podľa mňa skvelé,užasné a obddivujem to čo robíte... lenže sú dostupné len pre Bratislavčanov a okolie... a ľudí čo v BA študujú... Ale aj napriek tomu si myslím, že toto je jeden skvelý projekt, myslím, že jeden z najlepších aké som zatiaľ spoznala.... veľmi vám držím palce !.... Myslím, že to viete, ale pre dnešnú mládež ste potrební a dôležití....
Veľmi sa tešíme, že sa vám IPčko.sk tak páči.
Je pravda, že viacero aktivít môžeme vďaka zázemiu realizovať v BA, no snažíme sa byť aktívni aj v iných častiach Slovenska. Občas nás niekto pozve na nejakú diskusiu, workshop, prednášku a festival. Napr. veľmi často sme stredných školách v rôznych častiach SR. Napr. náš projekt budete môcť stretnúť aj na POHODE.
Veľmi by sme chceli, aby sa o nás dozvedelo, čo najviac mladých.
Ak sa pridáte a pomôžete šíriť info o nás aj ďalej, bude to super.
Dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
škoda že ja asi nie som vhodný adept na zapojenie sa do tohto projektu nakoľko mám nedostatok empatie.
Je pravda, že viacero aktivít môžeme vďaka zázemiu realizovať v BA, no snažíme sa byť aktívni aj v iných častiach Slovenska. Občas nás niekto pozve na nejakú diskusiu, workshop, prednášku a festival. Napr. veľmi často sme stredných školách v rôznych častiach SR. Napr. náš projekt budete môcť stretnúť aj na POHODE.
Veľmi by sme chceli, aby sa o nás dozvedelo, čo najviac mladých.
Ak sa pridáte a pomôžete šíriť info o nás aj ďalej, bude to super.
Dík
a ani po tej lafke sa mi to nepaci