Miluskaaa staci mat oci otvorene len ja som pocul minmalne o 7 zatahoch kuklacou v PP bytoch a pocul som ze v PP sa najviac toci trava este viac ako v BA tam sa tocia ine veci ako pernik,LSD a tak... niektori si palia doma alkahol proste je toho dost len nie kazdy sa stym rozkrikuje na ulicy Nemysli si ze ked ty o ziadnej kriminalite newies tak tu nie deti nosia travu uz aj na zakladke videl som na vlastne oci takze nemaj usi zapchate sluchatkami a tmavymi okuliarmi a uvidis ze sa nieco najde
jj sme hviezdy ....sak mame aqua city a cistu vodu co viac by ste chceli ?!! ....a s touz travou a drogami som pocula ze sme za Blavou az druhi ....to by sme si nemali nechat
No počul som práve o tráve. Potom o trochu tvrdších drogách...napr. pervitín. A tiež o tých domácich pálenkároch. ďalej je v Poprade dosť veľa pouličných bitiek na to aké sme malé mesto. O drogách na základnej nehovoriac, tiež som počul že moja základná sa dosť zmenila... chcem však vedieť, či som jediný ku komu sa dostali takéto veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neviem...ja som v zivote nic take nepocula zeby nejak extra vela prace popradski policajti mali...