@1 keď je ten odsúdený psychopat, životu nebezpečný pre ludí tak to je nevyhnutné...lepšie než by mal trčať taký vo vazení,neskor by ho prepustili a páchal by zas ďalšie blbosti
Nebudeme sa predsa znižovať na úroveň niekoho kto nevie čo so sebou. To je chorý človek a nebudeme si ho brať za príklad. Aj keď šíritelia vírusu HIV sú obzvlášť podlí..
@deraina ale teraz si zober, že ho zabijú a jeho známy, kamoši rodina proste ďalší nejaký prípad zabije tých čoho zabili lebo ho zabili to by asi riešenie nebolo nie ? .. @ivanka takého človeka doživotne zavrieť do psychiatrickej liečebne..
Nikto nemá právo vziať druhému život ! A duplom nie tí, ktorí majú ísť takým ľuďom príkladom.
Násilie plodí násilie - veta, ktorá skrýva v sebe pravdu kedy si to všetci uvedomíme ?
@23 neviem co ta do toho, ci ma zaludok na vykonanie popravy. Na to sluzi kat, ktory to ma ako napln prace..
Ja tiez suhlasim s popravami, ale musi byt 100% preukazatelne, ze dotycny je vinny.
A inak ked sa na trest smrti pozerame z ekonomickeho hladiska, tak po:
1) znisi sa nezamestnanost, kedze treba zamestnat ludi, ktori tieto popravy budu vykonavat
2) aj "ubytovanie" v base pre tieto socky nas nieco stoji. aspon sa tie peniaze preinvestuju nejako rozumnejsie, ked budu prazdnejsie basy..
Rozhodne podša viny, ak su na 100% nespochybnitešné dôkazy, prichitili ho ako pitvá malé dievčatko...tak by som ho zastrelil na mieste...na druhu stranu ked sa zamyslím, žiť je vážne väčšie utrpenie...prípadne by som volil očistu bolesťou a ptm smrť. Možno to znie násilne a myslite, ze som nwm co, ale skúsil som sa na to dívať tak, že vyvraždil rodinu njekoho koho poznám, príp moju....
@tommyhot ako čo ma do toho,(čo teba do toho, keď už mám rozhovor s ňou keď nemá problém hlasovať za odsúdenie niekoho na smrť tak by nemala mať ani s tým problém, keďže u nás nikto takú profesiu napríklad nezastáva mohla by sa prihlásiť ako dobrovoľníčka no nie ?
100% nie je nikdy !
oh môj boshe ... ekonomicky čo ako kde ?:.. trestu smrti sa venujem už nejaký ten rok a toto nie je ekonomické hľadisko ale hľadisko laika
@deadlyliving neviem prepáč neruším ? len ti chcem povedať, že sme v 21. storočí
@deraina ale áno dávajme za príklad právny systém z ameriky boshe však tam rozhoduje o vine, či nevine porota, ktorá nemá ani len šajnu o práve...
@suryailikeu Prísnejšie pravidlá by neuškodili takým ľuďom.
@daciana Pozri, v čisto teoretickej rovine, ja by som s tým problém nemal. A to platí pri všetkom, nielen pri vraždách. Ja som za pravidlo, kto do teba kameňom, ty do neho 10x väčším. Keď nejakej vymetenej hlave nič nevraví slovo tolerancia a spolužitie, tak určite mu ani nebude nič vravieť slovo smrť.
nič v zlom ale keby mal tvoj prístup každý na svete tak tu nie je nič iné iba nenávisť a vojny pretože nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť pokiaľ to ľudia sami nezastavia
(blé už si pripadám jak nejaký z tých mudrlantov ktorých neznášam )
@39 Nevravím, že by všetci mali byť takí, ale že systém by mal taký platiť. Môžem byť kľudne masovým vrahom a čo ma čaká? V podstate veget, odsedím si a preležím zvyšok života vo väzení. Bude o mňa postarané, dajú mi jesť a nič ma nebude trápiť. V podstate budem na tom najlepšie aj tak ja. Popravou by mali pokoj, nemuseli by sa o mňa starať a o jedného debila by bolo menej.
A nemienim sa hrať v tejto dobe na spasiteľa, že sa nechám otĺkať a ja mu ešte aj odpustím. To nehrozí.
@27 nechcem ťa presviedčať, ale...
z ekonomického hladiska na Slovensku?
1. Chcem vidieť zníženie nezamestnanosti zamestnaním katov. Kolko katov, a ludí okolo, je potreba na vykonávanie popráv na Slovensku? Efekt na zníženie nezametnanosti je úplne minimálny, takmer nulový. V praxi by existovala možno jedna, dve väznice kde by sa popravy vykonávali.
2.Náklady na väzňov ("ubytovanie"). Chcem vidieť ušetrené penazie za tých pár popravených ročne (alebo by sme popravovali všetkých rad radom?). Peniaze takto ušetrené na pár popravených sa minú účinkom, lebo aj samotná poprava a s ňou súvisiace procedúry nie sú zadarmo.
z čisto ekonomického hľadiska to môže byť výhodnejšie v krajinách s väčším počtom obyvateľov, a teda aj prípadov popráv, kde je len zopár stredísk ktoré ich vykonávajú.
K téme: smrť nie je trest, takže nie. neche sa mi to rozvádzať. ale tento systém výšok trestov na Slovensku je na smiech. tvrdšie tresty za vraždy, usmrtenia z nedbanlivosti atd. by som jednoznačne uvítal (napríklad 200 rokov v base za premyslenú vraždu).
A suma za živenie väzňov, ktorí by si zaslúžili trest smrti, je určite menšia ako sumy čo lietajú pomimo do vrecák rodiny a známych tých, ktorí vypisujú rôzne zákazky verejného obstarávania napr. v našom meste Radšej sa zamerajme na podvody, korupciu, ktorými miznú naše peniaze z daní do kapies pár ľudí, než šetrenie na pár väzňoch.
@44 mozem kaslat dane...myslel by si na dane keby ti nekto zabije surodenca? Chcel by si aby trpel alebo aby jednoducho sa zbavil celeho trapenia smrtou? A ked uz sme pri daniach vzdy budu rovnake alebo vacsie ..mozu zmiznut vsetky vazenia stale to stat niekde napcha tie peniaze...
Tie procedúry síce zadarmo nie sú, ale je to jednorazové riešenie, nemusíš nikoho živiť celý život, ja si myslím, že by sa na tom ušetrilo dosť
A mne osobne ani tak neprekáža, že smrť nie je takým trestom, ja by som sa chcel zbaviť psychopata, ktorý si vraždí ľudí zo srandy, v záujme bezpečnosti a pokoja ...
Hej, mohol by štát napchať tie peniaze do škôl, ale nie, vo väzeniach budú tieto prostriedky určite lepšie využité
A rozmýšľame tu nad logickým riešením, alebo nad somarinami o tom, čo keby mi niekto zabil súrodenca? ... Možno by mi v takom prípade ruplo v bedni a chcel by som ho mučiť do nepríčetna ... A aký to má súvis so spoločenskou problematikou?
Zivenie jedneho vazna stoji rocne pol miliona korun (cca 17 000 EUR). Ti ktori by v inych krajinach dostali trest smrti u nas idu na dozivotie (Dozivotne zivit gaunera? Naco?). Myslim, ze aj keby tie peniaze isli na hocico ine boli by lepsie vyuzite.
@49 velmi vela to s tym suvisi...pretoze teraz ty riesis len dane a peniaze ..ale keby sa mas vzit do rodiny ktorej neekoho ten vrah zabil urcite by si chcel aby co najviac trpel a nie len smrt a hotovo...to je moc lahke...
@40 ako by tebe pomohlo keby ten človek zomrie ?? Ty by si z toho prospech nemal.
A podľa mňa by mali vo väzení takých ľudí donútiť si to odpracovať (oni by si už našli spôsob ako). To by možno pre niekoho bolo ešte horšie. Pre mňa za mňa v akýchkoľvek podmienkach ale siahať na život by sa nemalo nikomu !!
Nik by nemal mať právo vziať tomu druhému život..čiže ja som zásadne proti poprávam..A doživotný trest je podľa mňa pre toho dotyčného, ktorý spáchal nejaký závažný zločin aj tak asi horší, ako smrť...
Nie nadarmo sa hovorí že rozmýšľať treba s chladnou hlavou a to, že sa niekto vžije do nejakej istej roly si nemyslím že je nejak extra racionálne rozmýšľanie
@56 a ty si myslíš že presadiť tresty smrti by bolo ľahšie ako zmeniť takúto prkotinu??
a okrem toho aká je pravdepodobnosť že sa niekto v base polepší a ešte k tomu nejaký vrah, čo si naozaj zaslúži doživotie a aj v takomto prípade silne pochybujem že by takého čoveka ktorý bude mať vždy tendenciu vraždiť pustili
OK, napísal som to asi nie zrovna najvhodnejším spôsibom, ale stále nerozumiem, prečo sa na komplexnú problematiku pozeráš dosť zaujatým pohľadom človeka, ktorému mohol prípadne niekto zavraždiť príslušníka rodiny a pod.
Mne sa to zdá precitlivelé ... Vo vojnách sa môže zabíjať do sýtosti, kto len chce, koho len chce, ale pár indivíduí, ktoré sú vlastne zbytočné, veľmi nebezpečné a navyše často aj zle vplývajúce na zvyšok väzňov vo väzení, sa zbaviť nemôžeme ... Mne to pripadá prinajmenšom zvláštne ...
a pochopte ja nepresadzujem právo páchať násilie ani nijako nesympatizujem s tými, čo ho páchajú ja len presadzujem právo na život ... a tým že niekoho odsúdite na smrť len plodíte ďalšie násilie ktoré by už nemuselo byť
@46 jednorázove riešenie to je, ale nie len samotná procedúra niečo stojí, platy zamestnancov, údržba, pohreb, atd. A vzhľadom na typ odsúdencov ktorých spomínaš, ktorých zatknú u nás ani nie jedného za rok, sa mi to zdá dosť nesystémové. šetriť sa dá ináč, inde.
A len z ekonomického hladiska sa na to nedá pozerať. Ale to je už o inom.
Mne také tie reči o "šetrení na väzňoch" pripomínajú hulákanie o tom že "robím na cigánov čo sa válaju"
@32 ked hlasujes za zvolenie prezidenta, tak tiez nemas problem vykonavat jeho povolanie? To co je za logiku?
Hej a ako sa trestu smrti venujes? To by ma fakt zaujimalo..
@43 ano samozrejme mas pravdu, to znizenie nezamestnanosti bude zanedbatelne, ale naklady na chovanie vazna su nieco cez 300 000 rocne (odhady su kazdorocne ine, pohybuje sa to od 320 do 380 000). V takom Leopoldove, kde je to samy vrah, by sa usetrila rocne nezanedbatelna ciastka.
A naklady na vykonanie popravy? Trosku voltov, katov plat a naklady spojene s udrziavanim funkcnosti elektrickeho kresla.
@71 je to možné, a asi by to ukázala až prax, či by sa skutočne ušetrila značná čiastka, nevylučujem to. Ono ale aj údržba takéhoto zariadenia, a s tým spojené práce a náklady, nie je lacný špás a nie je to také jednoduché. Ale ťažko je to posudzovať bez konkrétnych znalostí, s konkrétnymi výsledkami.
Ja si ale myslím, vzhladom na minimálnu šancu zavedia trestu smrti, je zbytočné vravieť o takomto spôsobe šetrenia, a skôr by sa mala dbať väčšia pozornosť na systém fungovania súdnictva a výšiek trestov za prečiny. Štve ma že sa neustále preberá vec, ktorá sa nezavedie, ale o predčasne prepustených vrahoch, o robení si srandy zo súdov (opakovené nedostavenie sa na pojednávanie), a o smiešne nízkych trestoch sa akoby mlčí.
momka lasko neviem teraz co je horsie ci niekoho popravit alebo z nasich dani mu platit teple ubytovanie jedlo kniznicu internet a ine vymozenosti este k tomu dozivotne
ono to je tazke clovek by nemal rozhodovat o zivote a smrti ineho cloveka tak ako ty vrahovia tak ani sudy...
to pravo ma len ten co nas stvoril
takze tazko povedat reagujem len na to co by som robil ja keby tebe niekto ublizil tak ho na mieste prerazim cez 4 steny...
@72 samozrejme su tam aj naklady na udrzbu takehoto zariadenia, ale stale si myslim ze je to neporovnatelne menej ako chovat tieto socky.
Hej tie vysky trestov su na slovensku smiesne. Minule som po sto rokoch pozeral spravy a za vrazdu tam dotycny dostal 5 rokov. Za take prechovavanie drog je to viac! wtf? A takychto nezmyslov je u nas podstatne viac.
@76 za oveľa väčšie pytomosti dávajú oveľa vyššie tresty ako za niektoré druhy vraždy stačí že sa (podľa dnešnej spoločnosti) nesprávne vyjadríš o dejinác ha si tam ani nevieš ako
@77 z toho vyplýva jedine to že násilie plodí násilie to je ako dominoefekt a kým to jedna osoba nezastaví, tak sa to bude rútiť a bude to len horšie a horšie
Neblaznite, ...Co sme v stredoveku ludia ? podla mna je poprava hlupost ? preco ? tak za
1, Popravy su primitivne trsty nasich predkov
2,Sme preca v 21 sotoroci
3, Nieje to moderne ,..
4,aj tak 99 percent ludi co dalo ano xD to mysli z haluze
5,Je zdravy clovek co niekoho zabije ked ukradne kralovi jednu pradajku ? "D
6,Mam vas rad ,...(Hlavne baby,..Ste zlate xD A nie tymto komentom nechcem zbalit babu ,..ale som single xD )
7Birdz je fajn a prave som sa rozbirdzoval
8,Najlepsie radio je FUTURADIO DANOCE (itunes) french radio,..
9, Hraju tam fajn song LAGY GAGA Poker Face
10, KED CHCETEREAGOVAT NA MOJ KOMENT HEHE TAK POSLITE TSKU ,..
11, PA PAAAA
preboha kto nechape trest smrti a jeho dvovody v extremnych pripadoch zverstiev to najhorsie co ludstvo ma je pritaz proste chlap co dokaze znasilnit a ubit male dievcatko a podobne veci proste taka osoba nieje clovek to je proste svojmu okoliu nebezpecna osoba prsote netvrdim ze je uplne kazdy zlocinec tejto smrti hodny ale v niektorych pripadoch je jasne ze zivit ho z nasich penazy v base potom ako sadisticky zavrazdil troch ludi alebo tak je uplne zbytocne a jeto diera kazda kultura sa takto zbavovala ludi ktory boly nebezpecny pre spolocnost pozrite si film cas zabit podla mna je to tam vysvetlene presne
podla mna záleží od toho čo spravil ten človek ked tu píšete že je to moc lahké že ho zabijú podla mna je to dosť blbý pocit ked vieš že za niekolko hodín...minút ťa zabijú ten človek musel spraviť niečo hrozné no a asi si to zaslúžia to je len môj názor. Horšie je potom ked sa zistí že to on nebol ale dúfam že sa to nestáva.
Nejde o to, čo spravil, ale ten, čo nad ním vynesie rozsudok sa tým pádom stáva rovnakým ako on... nikto nemá právo vziať tomu druhému život... NIKTo... a navyše to nikdy nie je na 100% isté, či to spravil práve on a... a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
clovek nema pravo zobrat zivot inemu...
@ivanka takého človeka doživotne zavrieť do psychiatrickej liečebne..
Nikto nemá právo vziať druhému život ! A duplom nie tí, ktorí majú ísť takým ľuďom príkladom.
Násilie plodí násilie - veta, ktorá skrýva v sebe pravdu kedy si to všetci uvedomíme ?
som za dozivotie... ale ak vystriela dakto celu rodinu... (oca mamu dve deti ) tak si zasluzi eutanaziu... alebo to iste...
ak poleje dajaky manik niaku zenu co mu nedala kyselinou... sud.. a ak prezije dozivotie... ak nie... dvojnasobne dozivotie/smrt
chápem aj tých čo sú pre aj proti ... ale ja osobne by som nemal žalúdok na výkon popravy ty áno ?
v takej amerike to funguje...
a ja som len za..
Ja tiez suhlasim s popravami, ale musi byt 100% preukazatelne, ze dotycny je vinny.
A inak ked sa na trest smrti pozerame z ekonomickeho hladiska, tak po:
1) znisi sa nezamestnanost, kedze treba zamestnat ludi, ktori tieto popravy budu vykonavat
2) aj "ubytovanie" v base pre tieto socky nas nieco stoji. aspon sa tie peniaze preinvestuju nejako rozumnejsie, ked budu prazdnejsie basy..
100% nie je nikdy !
oh môj boshe ... ekonomicky čo ako kde ?:.. trestu smrti sa venujem už nejaký ten rok a toto nie je ekonomické hľadisko ale hľadisko laika
@deadlyliving neviem prepáč neruším ? len ti chcem povedať, že sme v 21. storočí
@deraina ale áno dávajme za príklad právny systém z ameriky boshe však tam rozhoduje o vine, či nevine porota, ktorá nemá ani len šajnu o práve...
oko za oko zub za zub....hmmm neviem, neviem...
@daciana Pozri, v čisto teoretickej rovine, ja by som s tým problém nemal. A to platí pri všetkom, nielen pri vraždách. Ja som za pravidlo, kto do teba kameňom, ty do neho 10x väčším. Keď nejakej vymetenej hlave nič nevraví slovo tolerancia a spolužitie, tak určite mu ani nebude nič vravieť slovo smrť.
(blé už si pripadám jak nejaký z tých mudrlantov ktorých neznášam )
A nemienim sa hrať v tejto dobe na spasiteľa, že sa nechám otĺkať a ja mu ešte aj odpustím. To nehrozí.
potom by bolo ťažké zas rozoznávať medzi úmyslom a poľachčujúcich okolnostiach ?
z ekonomického hladiska na Slovensku?
1. Chcem vidieť zníženie nezamestnanosti zamestnaním katov. Kolko katov, a ludí okolo, je potreba na vykonávanie popráv na Slovensku? Efekt na zníženie nezametnanosti je úplne minimálny, takmer nulový. V praxi by existovala možno jedna, dve väznice kde by sa popravy vykonávali.
2.Náklady na väzňov ("ubytovanie"). Chcem vidieť ušetrené penazie za tých pár popravených ročne (alebo by sme popravovali všetkých rad radom?). Peniaze takto ušetrené na pár popravených sa minú účinkom, lebo aj samotná poprava a s ňou súvisiace procedúry nie sú zadarmo.
z čisto ekonomického hľadiska to môže byť výhodnejšie v krajinách s väčším počtom obyvateľov, a teda aj prípadov popráv, kde je len zopár stredísk ktoré ich vykonávajú.
K téme: smrť nie je trest, takže nie. neche sa mi to rozvádzať. ale tento systém výšok trestov na Slovensku je na smiech. tvrdšie tresty za vraždy, usmrtenia z nedbanlivosti atd. by som jednoznačne uvítal (napríklad 200 rokov v base za premyslenú vraždu).
A suma za živenie väzňov, ktorí by si zaslúžili trest smrti, je určite menšia ako sumy čo lietajú pomimo do vrecák rodiny a známych tých, ktorí vypisujú rôzne zákazky verejného obstarávania napr. v našom meste Radšej sa zamerajme na podvody, korupciu, ktorými miznú naše peniaze z daní do kapies pár ľudí, než šetrenie na pár väzňoch.
Teda s radosťou zaplatíte môj diel daní, ktorý by šiel na ich ubytovanie v base keď sa vám to ich utrpenie v base tak páči, však? ...
Potom v pohode
Tie procedúry síce zadarmo nie sú, ale je to jednorazové riešenie, nemusíš nikoho živiť celý život, ja si myslím, že by sa na tom ušetrilo dosť
A mne osobne ani tak neprekáža, že smrť nie je takým trestom, ja by som sa chcel zbaviť psychopata, ktorý si vraždí ľudí zo srandy, v záujme bezpečnosti a pokoja ...
Hej, súdni lekári vykonávajúci pitvy predsa nemôžu utiecť spravodlivosti, však?
Teda by sme mali vrahov nechávať na slobode a nie ich násilne napchať do väzení, niečo také si chcel povedať?
Hej, mohol by štát napchať tie peniaze do škôl, ale nie, vo väzeniach budú tieto prostriedky určite lepšie využité
A rozmýšľame tu nad logickým riešením, alebo nad somarinami o tom, čo keby mi niekto zabil súrodenca? ... Možno by mi v takom prípade ruplo v bedni a chcel by som ho mučiť do nepríčetna ... A aký to má súvis so spoločenskou problematikou?
A podľa mňa by mali vo väzení takých ľudí donútiť si to odpracovať (oni by si už našli spôsob ako). To by možno pre niekoho bolo ešte horšie. Pre mňa za mňa v akýchkoľvek podmienkach ale siahať na život by sa nemalo nikomu !!
Aha, teda ty sa chceś pri tvorbe zákonov riadiť emočnými výkyvmi nestabilných ľudí, tak nejak?
a okrem toho aká je pravdepodobnosť že sa niekto v base polepší a ešte k tomu nejaký vrah, čo si naozaj zaslúži doživotie a aj v takomto prípade silne pochybujem že by takého čoveka ktorý bude mať vždy tendenciu vraždiť pustili
OK, napísal som to asi nie zrovna najvhodnejším spôsibom, ale stále nerozumiem, prečo sa na komplexnú problematiku pozeráš dosť zaujatým pohľadom človeka, ktorému mohol prípadne niekto zavraždiť príslušníka rodiny a pod.
Sama si krásne napísala prečo je v niečom výhodnejší trest smrti ako väzenie ...
"aká je pravdepodobnosť že sa niekto v base polepší a ešte k tomu nejaký vrah, čo si naozaj zaslúži doživotie"
Mne sa to zdá precitlivelé ... Vo vojnách sa môže zabíjať do sýtosti, kto len chce, koho len chce, ale pár indivíduí, ktoré sú vlastne zbytočné, veľmi nebezpečné a navyše často aj zle vplývajúce na zvyšok väzňov vo väzení, sa zbaviť nemôžeme ... Mne to pripadá prinajmenšom zvláštne ...
To vyznieva úplne akoby sme sa len z princípu bránili inému riešeniu ... Budeme ho celý život izolovať a platiť mu všetky náklady, dokonalé ...
A samozrejme, že tam vlastne vôbec izolovaný nie je, ale to asi nevadí ...
A len z ekonomického hladiska sa na to nedá pozerať. Ale to je už o inom.
Mne také tie reči o "šetrení na väzňoch" pripomínajú hulákanie o tom že "robím na cigánov čo sa válaju"
Hej a ako sa trestu smrti venujes? To by ma fakt zaujimalo..
@43 ano samozrejme mas pravdu, to znizenie nezamestnanosti bude zanedbatelne, ale naklady na chovanie vazna su nieco cez 300 000 rocne (odhady su kazdorocne ine, pohybuje sa to od 320 do 380 000). V takom Leopoldove, kde je to samy vrah, by sa usetrila rocne nezanedbatelna ciastka.
A naklady na vykonanie popravy? Trosku voltov, katov plat a naklady spojene s udrziavanim funkcnosti elektrickeho kresla.
Ja si ale myslím, vzhladom na minimálnu šancu zavedia trestu smrti, je zbytočné vravieť o takomto spôsobe šetrenia, a skôr by sa mala dbať väčšia pozornosť na systém fungovania súdnictva a výšiek trestov za prečiny. Štve ma že sa neustále preberá vec, ktorá sa nezavedie, ale o predčasne prepustených vrahoch, o robení si srandy zo súdov (opakovené nedostavenie sa na pojednávanie), a o smiešne nízkych trestoch sa akoby mlčí.
ono to je tazke clovek by nemal rozhodovat o zivote a smrti ineho cloveka tak ako ty vrahovia tak ani sudy...
to pravo ma len ten co nas stvoril
takze tazko povedat reagujem len na to co by som robil ja keby tebe niekto ublizil tak ho na mieste prerazim cez 4 steny...
Hej tie vysky trestov su na slovensku smiesne. Minule som po sto rokoch pozeral spravy a za vrazdu tam dotycny dostal 5 rokov. Za take prechovavanie drog je to viac! wtf? A takychto nezmyslov je u nas podstatne viac.
A z toho vyplýva?
1, Popravy su primitivne trsty nasich predkov
2,Sme preca v 21 sotoroci
3, Nieje to moderne ,..
4,aj tak 99 percent ludi co dalo ano xD to mysli z haluze
5,Je zdravy clovek co niekoho zabije ked ukradne kralovi jednu pradajku ? "D
6,Mam vas rad ,...(Hlavne baby,..Ste zlate xD A nie tymto komentom nechcem zbalit babu ,..ale som single xD )
7Birdz je fajn a prave som sa rozbirdzoval
8,Najlepsie radio je FUTURADIO DANOCE (itunes) french radio,..
9, Hraju tam fajn song LAGY GAGA Poker Face
10, KED CHCETEREAGOVAT NA MOJ KOMENT HEHE TAK POSLITE TSKU ,..
11, PA PAAAA
Samozrejme, že sa to stáva, rovnako ako sa to stáva aj pri iných rozsudkoch, to je štatistika ...