som klasický priemerný chalan. Našiel dievča. Postupne sme sa spoznávali a myslím si, že sme dobrý kamaráti. Nikdy som nechcel, vlastne som o tom tak ani nepremýšľal, že by som chcel s ňou mať nejaký vzťah. Celkovo sa poznáme tak približne 3/4 r
Vidím že sa vyjadruješ inteligentne a máš dobrý pravopis takže debil nie si. Keď vravíš že aj ona je inteligentná tak to vytvára dobrý základ pre predpoklad že vám to môže fungovať
Skús sem hodiť nejaké zo svojich nápadov, opíš troška ju, jej záľuby a veci čo máte spoločné
Tak hadam podla toho co ma rada...napr. u cloveka co sa boji vysok by si asi so zoskokom z padaka nepochodil... ale to by bolo fakt d9st originalne rande... alebo rande v balone... ake pokial nieco realnejsie tak mi napada napriklad rande na vrchu nejakej budovy s plochou strechou s vyhladom na mesto.. sviecky a piknik na deke... este asi stale malo realne
Myslím, že som sa ešte trošku zle vyjadril. Ona nevie, že k nej cítim niečo viac, a ja by som vlastne potreboval nejako vyjadriť city a odlíšiť sa od ostatných. Stále sme len kamaráti :/
@airotciv Problém ako problém. Myslené to bolo tak, že odstáva veľký počet návrhov a mne to berie možnosti, keďže musím byť originálny a odlíšiť sa od ních (nie že by mi to vadilo).
@peculiar Primerný v bežných veciach, výnimočný v iných. Myslené v zmysle, že nie som žiaden chuligán, resp. niekto, kto ju chce len pre seba a podobné blbosti
Možno ťa bere ako homosexuálneho kamaráta Vieš aj to sa stáva "že rada s tebou trávi čas, hovorí ti o ženských problémoch a ty jej načúvaš, rada ťa berie na nákupy a tak"
Ale seriózne čo je ťažké ísť po nej? Bože keď pozeráte film a ako vedľa tebe je, hlavy opreté ja by som nevydržal len tak nečinne. Proste skús niečo na ňu.
@1 neviem či by som pochválila niekoho kto má hneď v prvom odstavci do očí bijúcu hrúbku za dobrý pravopis
No a akože je to veľmi zložité sa posunúť o úroveň vyššie.. Z osobnej skúsenosti viem, že ak ju priťahuješ, tak to budeš mať oveľa jednoduchšie, ale ak nie, tak to bude o dosť ťažšie a asi ti povie, že chce aby ste zostali len kamaráti a potom sa toto pekné čo medzi vami je môže pokašľať a už to nebude také ako predtým. Mňa osobne priťahuje keď vidím na chalanovi, že to nie je len obyčajný darmožráč a lenivec, ale že sa vie aj postarať trochu o seba a nie je odkázaný na peniaze od rodičov... A tie nápady ako to posunúť o úroveň vyššie? Tak buď sa jej to narovinu spýtaš, alebo môžeš skúsiť robiť ešte intenzívnejšie tie dotyky a dostávať vás do nejakej romantickej situácie a možno jej skúsiť dať pusu? Ale zas to by mohla byť zaskočená a mohlo by to skončiť trápne.. ale tak uvidel by si či aj ona sa nakláňa alebo skôr uhýba
Ja by som ti najprv napísal že možno tých ostatných chalanov čo jej dávajú návrhy odmieta lebo čaká kým jej niečo povieš ty a preto je zbytočné vymýšľať niečo výnimočné lebo si pre ňu asi výnimočný ty! ALE
po prečítaní @echoechoecho fóra už neviem čo si myslieť lebo je možné že sa len "hraje" s tebou....
pozri keď s tebou chodí kukať sama filmy a keď sa takto k sebe má tak ťa asi má rada takže už si odlíšený od ostatných.
ale zase ti nechcem radiť hneď takto konať, ja neviem čo si ona myslí a možno len chce s tebou kukať filmy a kamošiť sa a myslí si, že práve ty to nebudeš chcieť ťahať nikam ďalej. ale ty ju poznáš, nie ja.
veď jej tak zalichoť a nenápadne začni nejakú takú tému a povedz jej,že ju máš rád aj keď to nie je nič originálne,alebo jej len tak prines nejakú čokoládu,alebo lízatko,alebo nejakú maličkosť,zavolaj ju na pizzu,kofolu alebo čo ,ja si nemyslím,že by musíš byť nejaký extra originálny a vymýšľať neviem čo,veď normálne veci,už len to,že niečo vymyslíš a že sa snažíš je dosť @2@11 len ju prosím ťa neber na rande na let balónom,ani jej nedávaj robiť bilboard
v prvom rade je potrebné sebavedomie, v druhom rade musíš jej ukázať, že to ona teba len tak ľahko nemôže mať, ideálom je ak disponuješ svalovou hmotou, gučou bankoviek a exkluzívnym oblečením, vtedy budeš mať vyššie šance ako ostatní, dievčatá takého typu si samé vyberajú s kým budú ... alebo nech si na teba zvykne, a nájdi si ešte krajšiu na ktorú ona bude žiarliť
@echoechoecho však to posledne kde rozoberaju dievčata a chalani že oni len flirtuju a nemyslia to važne Ta tu chalan piše že si o seba opieraju hlavy atd on to mysli važne a to dievča asi len ľubi maznanie s kamošmi
podla mna hlavne je vediet ci vobec nieco k tebe citi, ak je tam co i len 10% sanca ze ano, tak rozhodne by som siel do toho.
skus vymysliet nejaky vylet, romantiku.. mozno vecer vinko, dobra nalada.. skus ju pobozkat a uvidis
hlavne bud sebou a nic sa nehraj.
Taktiez sebavedomie hra rolu, taka pekna baba ako ju opisujes urcite nepojde po chudakovi.
Takze hlavu hore, si boss! a bud gentleman. Ostatne je uz na nej.
Vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Skús sem hodiť nejaké zo svojich nápadov, opíš troška ju, jej záľuby a veci čo máte spoločné
(@dandybrendy )
Myslím, že som sa ešte trošku zle vyjadril. Ona nevie, že k nej cítim niečo viac, a ja by som vlastne potreboval nejako vyjadriť city a odlíšiť sa od ostatných. Stále sme len kamaráti :/
@airotciv Problém ako problém. Myslené to bolo tak, že odstáva veľký počet návrhov a mne to berie možnosti, keďže musím byť originálny a odlíšiť sa od ních (nie že by mi to vadilo).
@echoechoecho Príťažlivosť tam je
Ale seriózne čo je ťažké ísť po nej? Bože keď pozeráte film a ako vedľa tebe je, hlavy opreté ja by som nevydržal len tak nečinne. Proste skús niečo na ňu.
No a akože je to veľmi zložité sa posunúť o úroveň vyššie.. Z osobnej skúsenosti viem, že ak ju priťahuješ, tak to budeš mať oveľa jednoduchšie, ale ak nie, tak to bude o dosť ťažšie a asi ti povie, že chce aby ste zostali len kamaráti a potom sa toto pekné čo medzi vami je môže pokašľať a už to nebude také ako predtým. Mňa osobne priťahuje keď vidím na chalanovi, že to nie je len obyčajný darmožráč a lenivec, ale že sa vie aj postarať trochu o seba a nie je odkázaný na peniaze od rodičov... A tie nápady ako to posunúť o úroveň vyššie? Tak buď sa jej to narovinu spýtaš, alebo môžeš skúsiť robiť ešte intenzívnejšie tie dotyky a dostávať vás do nejakej romantickej situácie a možno jej skúsiť dať pusu? Ale zas to by mohla byť zaskočená a mohlo by to skončiť trápne.. ale tak uvidel by si či aj ona sa nakláňa alebo skôr uhýba
po prečítaní @echoechoecho fóra už neviem čo si myslieť lebo je možné že sa len "hraje" s tebou....
ale zase ti nechcem radiť hneď takto konať, ja neviem čo si ona myslí a možno len chce s tebou kukať filmy a kamošiť sa a myslí si, že práve ty to nebudeš chcieť ťahať nikam ďalej. ale ty ju poznáš, nie ja.
@2 @11 len ju prosím ťa neber na rande na let balónom,ani jej nedávaj robiť bilboard
skus vymysliet nejaky vylet, romantiku.. mozno vecer vinko, dobra nalada.. skus ju pobozkat a uvidis
hlavne bud sebou a nic sa nehraj.
Taktiez sebavedomie hra rolu, taka pekna baba ako ju opisujes urcite nepojde po chudakovi.
Takze hlavu hore, si boss! a bud gentleman. Ostatne je uz na nej.
Vela stastia