Potreboval by som niečo, z čoho by som aspoň trocha odstránil tuk z brucha aby bolo vidieť trocha brušné svalstvo. A zároveň niečo na rýchlejšie formovanie svalov
Pravidelny spanok, dobra strava + trocha pohybu. Hlavne to musis robit konzistentne.
Ak si vo vacsom meste, najdi si nejake atleticke treningy, crossfit alebo kruhac
Malé porcie jedla, najviac ráno, večer už nič. Veľký podiel ovocia, zeleniny... a veľa pohybu - všade, kde sa len dá peši, využívať každodenné možnosti prirodzeného pohybu, ak sa dá vôbec nepoužívať auto, eskalátory, výťahy. A na tie svaly stačí cvičenie s vlastnou váhou alebo workout na čerstvom vzduchu.
@staphylococcus@nespiacakraska ale náhodou, minule som kdesi počula o presne takejto príčine samovznietenia, lebo podľa tej teórie tie obete boli spravidla obéznejší ľudia a fajčiari a teoreticky je možné, že ak zaspali s horiacou cigaretou, tak mohli proste vzplanúť ako sviečka
Len teda nevenovala som tomu veľa pozornosti a neoverovala si to, len som chcela, že Nespiaca nestrelila až tak vedľa a ozaj existuje také vysvetlenie
@mielikki ja som reagovala skor na to hasenie tukov...ze ked samovznietis a pokusis sa to hasit vodou, bude z toho samoexplozia
Sorry, dnes mam este jebnutejsie myslienkove pochody, nez standardne....
Inak ja mam otazku do fitness plena a chcela by som uz normalnu fundovanu odpoved na to.
Potrebujem schudnut este asi 7kg a vyslovene problemova partia je jedine brucho, tam sa mi uklada asi vsetok tuk v telen rozmyslam ako si rozlozit cvicenie aby som sa toho brucha zbavila - ked napr. Chodim 3x tyzdenne do fitka tak na to aby som zhodila a vyformovala to brucho bude ucinnejsie - 3x kardio alebo 2x kardio +1x trening na brucho (brusaky a rozne ine cviky na core)? Proste zavazi ten trening brucha? Vela ludi mi povedalo ze sa neda chudnut len z jednej partie, tak som zmatena
Prosim odpovedzte mi pekne lebo ja fakt neviem aj ak sa pytam hlupo tak mi odpovedzte pekne, pls, dnes mam blby den
Vec jedna, tuk len z jedného miesta na tele dole nedáš, vec dva, spalovače tukov a podobné hlúposti nefungujú, sú to sračky. Jednoducho začni počítať makra in/out a k tomu cvičiť a tuk pôjde dole. Takéto ojebávanie fungovať nebude
@willbebetter Veľa ľudí malo pravdu, z jednej partie neschudneš, veľa kadia tiež môže byť na škodu. Daj si 2-3x fullbody a po tréningu napr 5-10min HIIT kardia, k tomu ešte hoď raz HIIT v deň kedy necvičíš. A samozrejme strava
@willbebetter nezameriaš
Tým, že budeš cvičiť problémovú partiu, ju vieš spevniť a vo výsledku vyzerá lepšie, ale proste tuk si ide dolu ako chce
A vlastne ešte ak chceš pás, tak sa veľmi neodporúča preháňať to s cvičením tých bočných brušných, lebo ti ešte potom narastú a pás bude vyzerať širšie, aj keď bude nízkotučný
(A tučiky na bruchu sú najhoršie, hneď by som ich presunula niekam inam, ak by som bola bohatá )
@willbebetter rozhodne sa neda chudnut len z jednej partie. obcas sa zda ze sa da lebo ti zacne miznut tuk len z jedneho miesta, ale to je proste kvoli tomu v akom poradi ide ten tuk dole.
a na to aby si mala pomerne dobre brusne svaalstvo ani nemusis robit separatne treningy na brucho. ked robis napr silovy trening v posilke na ruky ci nohy, brucho pri tom musi makat tiez.
akoze I feel you, asi ako kazda zena aj ja mam poslednu problemovu partiu prave brucho, hlavne dolne, ale thats the way it is, odtial to ide najtazsie dole... hang in there ked to plne zjednodusime, je to len o tom aby si mala vacsi kaloricky vydaj ako prijem (vydaj - bazalny metabolizmus, bezne denne aktiity a cvicenie). cca 3500 kcal predstavuje cca pol kila čistého tuku. ked teda budes v deficite 500kcal denne, mala by si chutnut pol kila tyzdenne. chcem tym povedat ze by sa to veselo dalo aj bez cvicenia ale cvicenie je super tak preco by to dakto robil
@mielikki@lakero@ssnehulienka dakujem. v chudnuti sa veru fakt treba zmierit s tym, ze to nejde hned ale to je fajn....tak snad niekedy pocas tohto roka uz budem bez tucikov na bruchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale ono to nefunguje tak že ti bude spaľovať len brušný tuk ...
Ak si vo vacsom meste, najdi si nejake atleticke treningy, crossfit alebo kruhac
Len potom pozor, nehasiť vodou, ak sa to vymkne spod kontroly :-
Len teda nevenovala som tomu veľa pozornosti a neoverovala si to, len som chcela, že Nespiaca nestrelila až tak vedľa a ozaj existuje také vysvetlenie
(Ale nič tam nevybuchlo :- )
Sorry, dnes mam este jebnutejsie myslienkove pochody, nez standardne....
Potrebujem schudnut este asi 7kg a vyslovene problemova partia je jedine brucho, tam sa mi uklada asi vsetok tuk v telen rozmyslam ako si rozlozit cvicenie aby som sa toho brucha zbavila - ked napr. Chodim 3x tyzdenne do fitka tak na to aby som zhodila a vyformovala to brucho bude ucinnejsie - 3x kardio alebo 2x kardio +1x trening na brucho (brusaky a rozne ine cviky na core)? Proste zavazi ten trening brucha? Vela ludi mi povedalo ze sa neda chudnut len z jednej partie, tak som zmatena
Prosim odpovedzte mi pekne lebo ja fakt neviem aj ak sa pytam hlupo tak mi odpovedzte pekne, pls, dnes mam blby den
Tým, že budeš cvičiť problémovú partiu, ju vieš spevniť a vo výsledku vyzerá lepšie, ale proste tuk si ide dolu ako chce
A vlastne ešte ak chceš pás, tak sa veľmi neodporúča preháňať to s cvičením tých bočných brušných, lebo ti ešte potom narastú a pás bude vyzerať širšie, aj keď bude nízkotučný
(A tučiky na bruchu sú najhoršie, hneď by som ich presunula niekam inam, ak by som bola bohatá )
a na to aby si mala pomerne dobre brusne svaalstvo ani nemusis robit separatne treningy na brucho. ked robis napr silovy trening v posilke na ruky ci nohy, brucho pri tom musi makat tiez.
akoze I feel you, asi ako kazda zena aj ja mam poslednu problemovu partiu prave brucho, hlavne dolne, ale thats the way it is, odtial to ide najtazsie dole... hang in there ked to plne zjednodusime, je to len o tom aby si mala vacsi kaloricky vydaj ako prijem (vydaj - bazalny metabolizmus, bezne denne aktiity a cvicenie). cca 3500 kcal predstavuje cca pol kila čistého tuku. ked teda budes v deficite 500kcal denne, mala by si chutnut pol kila tyzdenne. chcem tym povedat ze by sa to veselo dalo aj bez cvicenia ale cvicenie je super tak preco by to dakto robil