mám najlepšiu kamošku ktorú poznám 14 rokov sme spolu vyrastali .. a všetko.. no ona sa odsťahovala .. no a posledný mesiac má tam takú kamošku s ktorou je každý deň .. a stále pridávajú fotky .. statusy ako sa ľúbia ..a ja sa len bojím že ju stratím .. V
Predpokladajme, že tvoja kamarátka je tvoja rovesníčka. Predpokladajme, že tvoj vek nie je fejk. Vyjde nám z toho, že 23 ročná baba sústavne pridáva fotky na facebook a vypisuje statusy o tom ako ľúbi svoju kamarátku ? . Oh god why ?
a mi nejde do hlavy, že "Ženy sa ľúbia." ja som si celý život myslela, že ženy len predstierajú že sa majú radi ale navzájom by si napichali nože do krku
Vzhľadom nato, že sa odsťahovala (predpokladám, že niekde od ruky) a už sa moc nestretávate tak si myslím, že už budete "len" kamošky, žiadne naj naj kamošky ako predtým
Ale tak čo to ja môžem hodnotiť. Každý je iný, čas ukáže. Držím palce s kamoškou a pokiaľ možno, nájdi si aj ty nejakú, nech vypustíš hlúposti z hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Toto je fejk určite.
*doplň motivačný obrázok z tumblru*
a mi nejde do hlavy, že "Ženy sa ľúbia." ja som si celý život myslela, že ženy len predstierajú že sa majú radi ale navzájom by si napichali nože do krku
Ale tak čo to ja môžem hodnotiť. Každý je iný, čas ukáže. Držím palce s kamoškou a pokiaľ možno, nájdi si aj ty nejakú, nech vypustíš hlúposti z hlavy.
Maj sa krásne, dovi
@3