Včera som si po dlhšej dobe pozrela "Stratené v preklade" a ešte viac som sa uistila v tom, že je to skvelý film. Dnes si pozriem zasa film "Na hromnice o den více"... Hm a to som kedysi Billa Murraya neznášala...
Pozri si Nenávisť a zaručujem ti že 3mesice nebudeš vedieť zaspať a keď niekto čo im len vyslový to slovo "Nenávysť" tak sa rozplačeš. Samozrejme ak máš rada horrory tak to bude v pohode
btw: ber to vážne brutálny film naživo som videla ako 20ročná čaja plakala kôli tomu filmu ..tak sa bála ..ale aj tak myslím si že su aj horšie horrory
tak ja väčšinou pozerám s kamarátkou a totálne sa na tom zabávane ale boli aj také ked som skríkla ale najlepšie je pozerať ešte s jednou osobou tak to nieje nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(možno si už videla, ale tieto sú super, aspoň podľa mňa)
btw: ber to vážne brutálny film naživo som videla ako 20ročná čaja plakala kôli tomu filmu ..tak sa bála ..ale aj tak myslím si že su aj horšie horrory
@cathiejess
tak horory mám rada len sa ich bojím pozerať sama Bože milujem ten pocit keď sa bojím
tak ja väčšinou pozerám s kamarátkou a totálne sa na tom zabávane ale boli aj také ked som skríkla ale najlepšie je pozerať ešte s jednou osobou tak to nieje nuda