@badassboy no ja som to pozerala 3,5 roka poslušne do konca 7. série a potom som prestala a teraz asi pred polrokom som začala pozerať na nete tam, kde som skončila a dosť som sa na to namotala
American Horror Story, Arrow, Fringe, Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D, Naruto, Skins, Teen Wolf, The Originals, The Vampire Diaries... tieto pozerám pravidelne, daktoré už aj skončili, takže ich vrel odporúčam
Okej, doktor si zaslúžil zvlášť komentár a teraz vážne
Bates Motel, GOT, Glee, Chickens, Merlin, Misfits, My mad fat diary, secret diary of a call girl, Some Girls, Supernatural, TBBT, The carrie diaries, The Inbetweeners, The Sarrah Jane Adventures, Torchwood, Shemaless, Sherlock, Skins.
a ja sa čudujem, že nestíham všetko pozerať
inak mna bavil este serial 21 Jump Street (nie ten film). tam hral johnny depp, ale neviem, ci sa to da este niekde zohnat, nakolko to je starsi serial.
How I Met Your Mother .. jediný seriál, ktorý fakt dokážem poozerať. Milujem ho, všetky časti. Tak som sa namotala, že keď som ho začala pozerať, za 3 dni som dala celú sériu jednu. ♥
How I Met Your Mother
The Middle - o priemernej rodine, ktorú si po pár dieloch zamiluješ, lebo riešia úplne bežné veci.
Sabrina, mladá čarodejnica (neviem prečo som teraz začal)
Once Upon a Time - rozprávkové fantasy
The Tomorrow Peope
Arrow, misfits, lost girl, chuck, nikita, brooklyn nine nine, devious maids, orphan black, reign, revenge, the blacklist, the lying game, 2 broke girls, agents os S.H.I.E.L.D., american horror story, witches of east end, gcb,...
Ak by som to mala preriedit tak asi naj su arrow, misfits, devious maids, lost girl a gcb
v poslednom čase som si pozrel páč častí aj z iných seriálov ale žiaden nebol tak dobrý ako tie hore, poprípade začali úplne dementne že som ich po chvíľke prestal pozerať
Arrow, Supernatural, The Vampire Diaries to sú také čo ma najviac bavia teraz, nechce sa mi vypisovať všetko čo pozerám to by som písala do rána
a ak sa chceš zasmiať tak New Girl, 2 Broke Girls sú skvelé a dobre sa pozerajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ja kukám Supernatural, Two and half men, The big bang theory, South Park... kukni si niečo náhodné na teevee.sk
boardwalk empire napr
alebo už spomenutý Awkward, na to sa namotáš rýchlo
Bates Motel, GOT, Glee, Chickens, Merlin, Misfits, My mad fat diary, secret diary of a call girl, Some Girls, Supernatural, TBBT, The carrie diaries, The Inbetweeners, The Sarrah Jane Adventures, Torchwood, Shemaless, Sherlock, Skins.
a ja sa čudujem, že nestíham všetko pozerať
The Middle - o priemernej rodine, ktorú si po pár dieloch zamiluješ, lebo riešia úplne bežné veci.
Sabrina, mladá čarodejnica (neviem prečo som teraz začal)
Once Upon a Time - rozprávkové fantasy
The Tomorrow Peope
Ak by som to mala preriedit tak asi naj su arrow, misfits, devious maids, lost girl a gcb
čakam na PLL nové časti niekedy ked sa fast nudim kukam the Carrie diares
v poslednom čase som si pozrel páč častí aj z iných seriálov ale žiaden nebol tak dobrý ako tie hore, poprípade začali úplne dementne že som ich po chvíľke prestal pozerať
Nechcem nikoho urážať ale úprimne , žiadny Doctor Who ani nič na to nemá .
a ak sa chceš zasmiať tak New Girl, 2 Broke Girls sú skvelé a dobre sa pozerajú
má to 10 dielov
.........
Tu máš vsetky diely okrem 9 dielu ten som totiz nevedel nikde najst
jednoznacne kukni si to je to fakt megaaa pecka
a este IT Crowd