nie je to nič nezvyčajné.. a nikdy som nehladovala.. napríklad dnes som robila bravčové mäso na hubách s pikantnou omáčkou, ryžou a dusenou zeleninou...mňamky..
Čakám na mamu kedy mi donese koláč z roboty, aj teraz , hladná som vrr A vedela by som, ale od nej je to chutnejšie, a nechce sa mi tam stáť pri panvici a prevracať to Radšej si počkám
pozriem ingrediencie následne pozriem kuchársku knihu, prípadne improvizujem , horšie je keď nie je fakt ani ryža v špajzi (alebo niečo iné jedlé ) s takého NIČ neviem fakt nič vyčariť :/
čokoľvek... a dokonca dokážem aj do obchodu zájsť.. a tiež varím takmer stále ja... Aj dnes som si varila cestoviny, huby a omáčku k tomu... najviac mi chutí odo mňa..
polievky, ryža, zemiaky (pečené, varené), krupicu, praženicu, špagety, dusené mäso, kurča na smotane...poradím si, hladom neumriem a to, že máš spolužiačku čo nevie uvariť ani čaj, no takých je viacej, tiež poznám pár takých ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A ináč neni problém, však niečo ukuchtiť vie snáď každý, rovnako aj ísť do obchodu, prípadne do reštaurácie
a ked nie je ani toto,tak si natriem chlieb
Cestoviny
Topinky/toasty/bundasove chleby
Palacinky/lievance
Ryza,zemiaky
Prazenica,sedliacka omeleta,parky,krupica
Rezne,vyprazany syr,hranolky
Ale aj tak si vzdy dam nieco mrte sladke alebo nieco co netreba dlho robit
palacinky tousty topinky parky paradajkova polievka