ide o to, že môj najlepší...už bývalý najlepší kamoš je bi sexuál o čom vie každý na intráku a cez víkendy vždy ráno chodil ku mne a šupol sa vedľa mňa do postele a bolo nám dobre, kecali sme a srandovali až do dnes poobede, keď sa chcel so mnou vyspať. s
A v com ti mame poradit ? Z reakcie tvojho kamrata je zjavne, ze je infantilny a ja by som o takeho ani nestal, ale ty si na ludi evidentne menej narocna. Neviem ako ti mam poradit...jedine, ze rob co chces...len si nabuduce radsej rozmysli, ci zalozis taketo forum
Hmm, slečna - v Bratislave na Trnavskej je obchod so zbraňami. Odporúčam tam zbehnúť, kúpiť si revolver v akciovej cene + dva ostré náboje. Najskôr prosím odstránte predmet Vášho nešťastia, teda istého nemenovaného bisexuála, a potom máte guľku k tomu, aby ste si preventilovali hlavu, čo je dôležité pre riešene problému s chladnou hlavou.
Oba činy prosím vykonajte za Bratislavou, na hlavnej ceste pozdĺž Dunaja, smerom na Devín, resp. na nábreží, alebo na maďarskej strane, kde tým nikoho nebudete rušiť.
@biancadetolle Keď sa to stalo dnes poobede, tak je možné, že si to ešte rozmyslí alebo sa ti ospravedlní. Veď to mohol v povedať len v afekte... Asi sa cítil ponížený takým odmietnutím - keď si muža pustíš do postele, či je bisexuál to nehrá rolu, tak možno raz chcel skúsiť aj čosi viac ako len kecanie... veď sa s ním normálne porozprávaj
@Dokonalygentleman ty si naozaj dokonalý gentleman ďakujem revorver si môžem požičať aj od dedka a keby si bol taký láskavý, že by si mi najprv dovolil vyskúšať svoje strelecké umenie na tvojej ctenej osobe
mne najlepsia kamoka co sa kamosime uz 11 rokov povedala asi pred 4ma rokmi ze som jej najvacsi omyl zivota a ze uz ma nechce vidiet .... potom sme sa obe ukludnili a vyriesili sme to ... skus tomu dat cas a skus sa s nim porozpravat ze ta to zaskocilo a tak ....
@dokonalygentleman
drahý pane, keď váš nehodný život je taký plnohodnotný ani za toho boha vás oň nepripravím. len si ho ponechajte, ja ho vám vraciam :-d
@kosmiklove
radovan konečne si sa ukázal celý deň si bol stratený ani si len neprezvonil
@dokonalygentleman
ďakujem vám za poklonu, síce môj pes keď mi oblizuje ruky je mi milší, ale ani vaša ctená poklona nepatrí do odpadu
@zajkousko
ty lekvár, s tebou by som sa nebála liezť do postele lebo si gay...tak ťa vyválam konečne v tom lekvári @kosmiklove
nechcela som napísať, že volať
@@ aversio,
aj keby som sa zbesnila túžbou za nejakým chalanom ktorý by ma očividne nechcel, by som mu to ani len neznačila...delpurr,
palino čo zas? @ zajkousko,
jeden deň tu nie som a ty si balíš frajera? nofuuuj :ehm: @ miaja,
už sme si to vysvetlili a rozišli sme sa aj ako kamoši, ale v dobrom a nie v hneve...aspoň že tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Oba činy prosím vykonajte za Bratislavou, na hlavnej ceste pozdĺž Dunaja, smerom na Devín, resp. na nábreží, alebo na maďarskej strane, kde tým nikoho nebudete rušiť.
.
ja by som sa vyspal s kamoskou sak ide len o spánok
@tomias , ty psí chvost z mnížkynej sukne, tak ty by si sa vyspal s kamoškou?
teraz mám chuť neísť s tebou nikam
ja ťa asi vlastnoručne zahrdusím
ako to, že nie? však jeden náboj spraví ružičku z jarovej hlavy a druhý z tej tvojej
a príbehu je koniec a zazvonil umieráčik
v@tomias tak fajn...len sa vyspi trebars aj so psom, mne je to šumafuk
takže sme dohodnutí? a nebudeš ľutovať svoj biedny život? síce, keď už budeš fijalky zo spodu voňať...
drahý pane, keď váš nehodný život je taký plnohodnotný ani za toho boha vás oň nepripravím. len si ho ponechajte, ja ho vám vraciam :-d
@kosmiklove
radovan konečne si sa ukázal celý deň si bol stratený ani si len neprezvonil
ďakujem vám za poklonu, síce môj pes keď mi oblizuje ruky je mi milší, ale ani vaša ctená poklona nepatrí do odpadu
@zajkousko
ty lekvár, s tebou by som sa nebála liezť do postele lebo si gay...tak ťa vyválam konečne v tom lekvári
@kosmiklove
nechcela som napísať, že volať
hehee, tvoja krása by odhodila zo mňa všetkí zábrany a zhrešili by sme
ako vieš, že som vyslopal 4 KBŠ-ky
pred tebou nič neutajím, dobre zostaneme pri lekvárových buchtách
j20k-OmyoZajM&tbnid=zeFU8xF-OL6x0M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2Fgaming%2Fcomments%2Fw9fqb%2Ffirst_post_my_boyfriend_and_i_dressed_as_chris%2F&ei=F2FgUszyE8mWtQbYzIDYCQ&bvm=bv.54934254,d.Yms&psig=AFQjCNHoaHgLP3UdJuyjdTKHsMWH7-iTMw&ust=1382134419606880" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/url?sa=i&rct=j&...
filipko za triezva by si takto netrepal, ale si celkom zlatý...občas si poviem, že je škoda, že si gay
aj prezradíš prečo to tvrdíš?
Diki moc!
heh, nebol by to problém, dal by som si tvoju fotku na nočný stolík
škoda času pre 2 minuty rozkoše :-S :-S :-S
čo už, omáčaš a ideš
aj keby som sa zbesnila túžbou za nejakým chalanom ktorý by ma očividne nechcel, by som mu to ani len neznačila...delpurr,
palino čo zas?
@ zajkousko,
jeden deň tu nie som a ty si balíš frajera? nofuuuj :ehm:
@ miaja,
už sme si to vysvetlili a rozišli sme sa aj ako kamoši, ale v dobrom a nie v hneve...aspoň že tak
ale kdežééééé, to si zle čítala ty môja čokoládka :-S :-S :-S
veď jedine tvoje šťastie lebo by som z teba narobila štolverky :-S