Ahojte Uz dlhsie vsade hladam jeden starsi film, raz som ho videla niekde v telke.Islo o mlady par ktorym sa nedarilo mat babo a tak sa rozhodli, ze otec, ktory bol nejaky doktor, alebo nieco take pouzije nejaku vzorku z matky, alebo co A tak nejak
Neviem. Pamätám si na film, kde bol syn. Manželskému páru- učiteĺovi a jeho žene- zomrel syn a doktor im navrhol, že ho obnoví. Ten malý ale mal vražedné tendencie. To asi na mysli nemáš.
Daj kľúčové slová v angline do googlu, so slovom movie... veci, čo si pamätáš skúšaj. Hercov, témy atď. Mao by ti to vyhodiť ten film. Skús k tomu pripísať imdb.
viem, čo to je, videla som to, ale nespomeniem si ako sa to volá... viem, že tá malá bola klon matky a pamätám si nejakú scénu pri alebo v skleníku alebo na záhrade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Daj kľúčové slová v angline do googlu, so slovom movie... veci, čo si pamätáš skúšaj. Hercov, témy atď. Mao by ti to vyhodiť ten film. Skús k tomu pripísať imdb.
heh. Aj ja vyhľadávam. zatiaľ sa mi podarilo nájsť len ten film, čo som ja spomínal.
Ok zatiaľ 50 filmov o klónovaní, ale nie táto zápletka... skúšam ďalej.
Našiel som aj zoznam 77 filmov o klónovaní a nikde to nebolo.
Potom mi vyhadzovalo jednu doctor who epizódu.
Ale spýtam sa ešte kamarátov. Akosi ma to nasralo.