Poradte co a ako s kamaratom a skolou som bezradny...
V skratke mal som strasne dobreho kamarata boli sme spolu skoro vzdy a zrazu jedneho dna z nicoho nic z dna na den ma zacal neznasat ohovarat ma a uz sa so mnou vobec nerozpraval po asi dvoch mesiacoh ako to tak bolo som chcel vediet co sa deje ale on ze
Mne sa stalo to iste ibaže ta osoba ktora išla tu istu školu šo som chcela ist aj ja tak my sme neboli až take kamaratky ale strašne my lezie na narvy .. rozmaznana namyslena... ja by som na to gymnazium nešla tak isto ako ani ja som nešla .. ale inak je to na tebe
Ludia vám sa to hovorí ale proste ak máš toho človeka rad a on ta stále zhadzuje tak na to stále myslíš a nemáš šancu sa sustredit napr. na učenie ked ta vkuse ponižuje ...a aj ked máš chut mu už dačo povedat proste stále dufaš že sa skamaratite ...
No ja tiez milujem , ked niekomu zadrbe zo dna na den..... uz teraz to nie je velmi casty jav, ale riesil som podobne veci v tvojom veku, Mozes to brat ako radu skusenejsieho - chod tam a maj v pici.
podla mňa ti to stojí za to....on....ja nwm...kamarát ťa nenechá takto zo dňa na deň...toto sú obyčajný FAKE (podla mna)....ako choĎ ....si tam nájdeš aj iných kamarátiov....mi nechci povedať ,že na základke sa so všetkými kamaraátiš...
no ja neviem mozno puberta ...ale nie mozno sa dozvedel nieco (toto nemusi byt tvoj pripad,to len hovorim priklad):chcel si zbalit jeho babu,zobral si mu nieco cenne a on o tom nevedel,a nahodou sa to dozvedel.................alebo si si len vybral za kamosa toho nespravneho,dal sa do party s niekym inym a kedze oni sa s tebou nebavia,prestal sa bavit aj on...ale svet sa nezruti,ide dalej..........najdes si inych kamosovvv :/
tak.....nedávno som mala tiež takýto problém s kamoškou.......viem ako ti je.....byť tebou by som išla na normálne.....ak nechceš byť viac s ním, je to asi naj riešenie ale ak tu je šanca, že sa ešte zmierite, popremýšľaj.....ak nie.....je malá šanca, že vás dajú do rozličných tried...skôr by som teda volila klasické gymnázium
Na kamaráta či "kamaráta" by som byť tebou zvysoka s**l. Ideš na tu školu kôli škole či kôli kolektívu? Ak kôli škole ale nechceš mať zlý pocit z toho že sa niekto s tebou nebaví tak by ste si to spolu mali ujasniť rozhovorom face2face - nemáš čo stratiť, na druhej strane si myslím že s človekom ktorý nedokáže inému človeku podať vysvetlenie prečo sa k nemu chová tak ako sa chová je obyčajný ***** a vyšší status ako "známy" by som mu neudelil ani po vysvetlení daného nedorozumenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to biliongvalne gymnazium ma dostalo...
podla mna nezahadzuj bilingvalne gymko kvoli cloveku, ktoreho mozno po strednej nestretnes. (a ktovie, mozno sa aj pomerite)