Toto bola moja láska na prvý pohľad, vôbec nevadí, že ten šmejd nemá ani wifi ani poriadny foťák, je to proste najkrajší mobil na svete a NIKDE SOM TAKý NEVEDELA ZOHNAť! (či už na zahraničných alebo slovenských e-shopoch - proste NIKDE)
@zizisko@freedomko@waagbistritz69 aha zabudla som že tu keď hodím obrázok niečoho čo nie je čierne, nemá nič spoločné s metalom a nie je obyčajné tak sa dočkám len takýchto reakcií ^^
taky mobil chcem je podobny ako maju vo filme holky v bali prosim vas ja po nom velmi tuzim ale po modrom napisete mi kde ste ho zohnali dakujem va velmi pekne a nahodou je aj dotykovy ?? este raz velmi pekne dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Toto bola moja láska na prvý pohľad, vôbec nevadí, že ten šmejd nemá ani wifi ani poriadny foťák, je to proste najkrajší mobil na svete a NIKDE SOM TAKý NEVEDELA ZOHNAť! (či už na zahraničných alebo slovenských e-shopoch - proste NIKDE)
radšej 3310 omg
daj si facku
(inak ako pekne skatulkujes ludi ktorich vobec nepoznas a vies ze miluju ciernu hned... biaaaaaaaaaaaaač )