The Walking Dead od Telltale, prípadne ak si nehral tak prvý Posel smrti obe hry čo sa týka príbehovej stránky to najlepšie čo som kedy hral (spolu s prvou Mafiou a prvým MGS) . Inak vďaka za pripomenutie Fahrenheitu, hneď ako napadne sneh sa do neho pustím.
mohol by si byť trochu viac konkrétnejší? hier s dobrým príbehom je neúrekom... ale na štýl Fahrenheitu toho veľa nenájdeš, je to taká atypická hra
za seba poviem The Longest Journey, Mass Effect, Dragon Age, Fallout, Witcher, Elder Scrolls sériu, Diablo, Deus Ex... a dosť sa teším na The Last Of Us, ak sa k tomu raz dostanem
@assasins mne odporučil spolužiak Metro :3 ale nehral som to lebo mi dal prístup k jeho steamu, a nechcelo sa mi sťahovať tu hrú 7 hodín,
ale prešiel som Call Of Duty 4 Modern Warfare, a ešte jednu, ale to neviem ani názov Asi Black Ops sa mi zdá
ale osobne som na také ženskejšie hry, Ratatouille a podobne a ešte Monsters, Inc.
Ale strašne som mal rád GodOfWar, len doma mám PS2 a tie novšie tituly na to nie sú, tak sa ani nesnažím niečo hrať už na tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Skus metro2033
A najväčší top čo sa príbehu týka je Alan Wake.
nie, fuck it, Planescape: Torment, to treba zažiť
za seba poviem The Longest Journey, Mass Effect, Dragon Age, Fallout, Witcher, Elder Scrolls sériu, Diablo, Deus Ex... a dosť sa teším na The Last Of Us, ak sa k tomu raz dostanem
Celkom slušný výber. The Longest Journey som dohral a Elder je sakra ťažký pokiaľ nepoužívaš cheaty.
ja som nedavno last of us dohral a odporucam urobit vsetko pre to aby si sa knej dostal
no, ja som mal konkrétne na mysli Skyrim a neprišiel mi vôbec ťažký na strednej úrovni. aj do Oblivionu sa snáď raz pustím
si trosku privelky optimista :-S
kazdopadne velka 5ka za planescape..este baldury mu poradime, fallouty, warcrafty, starcrafty, setllerov a uleti
ale prešiel som Call Of Duty 4 Modern Warfare, a ešte jednu, ale to neviem ani názov Asi Black Ops sa mi zdá
ale osobne som na také ženskejšie hry, Ratatouille a podobne a ešte Monsters, Inc.
Ale strašne som mal rád GodOfWar, len doma mám PS2 a tie novšie tituly na to nie sú, tak sa ani nesnažím niečo hrať už na tom
no jo :/ tak skus poziciat lebo fakt sa to oplati v niektorych recenziach dokonca napisali ze sa oplati kupit si ps3 len kvoli tej hre