Taký,čo sa oplatí vidiet Len prosím nič na spôsob Texaský masaker,Hory majú oči a podobne...ale taký naozaj desivý lebo ja sa pri hororoch nikdy nebojím
NEvim zahada blair witch to bola pecka ale tak hmm ale tak ked som to pozeral to este bola taka atmosfera pri tom filme ze sa nato naozaj stalo nho co vlastne neni pravda ... ale tak mne sa pacilo aj Mist , aaaa aj kruh jednotka bol v pohode ...
čo ma teraz napadne tak Clona.. ale nwm či sa pri tom budeš báť.. ja som sa bála ale ja sa bojím skoro pri všetkom
a počula som že Kľúč je dobrý.. tedy.. vyzera to zaujímavo..
Mňa dostala Nenávisť.. Ešte doteraz sa bojím..
Ale že poriadny brutál je film Kanibali » www.filmklub.sk/m/movie.php?id=...
Film je zakázaný vo viacerých krajinách a režiséra za to súdili...
@17 tak z toho filmu Kanibali som mal naozaj dost...nikdy som nevidel nic hnusnejsie...nieze by som sa bal ale bolo to maximalne nechutne...dakuej neprosim vyse krat ...bleeeE
jediny horor z ktoreho mi behali zimomriavky po chrbte bol alien..sa mi zda ze to bola hned prva cast..dvojka tiez celkom usla...ae 3 a 4 uz boli dost odveci:/...aa dalsi..sice to neje horor ae riadne brutalny film..tak "eden lake".. aa u nas ho skor zozenies ako "jazero smrti"...
asi Kruh 1...nie je to ani tak horor, ale bat sa budes urcite Potom tu niekto spominal REC, to je vyborne tiez
a nevidel niekto Salo alebo 120 dni sodomy? zevraj najnechutnejsi, najsadistickejsi a najmorbidnejsi film v historii, zakazany skoro v celej Europe...niezeby som to chcela vidiet, ale ci sa tu najde nejaky odvazlivec so silnym zaludkom
@22 vidis, dobry napad ja sa najviac bojim sledovania posty pre teba, rozvedenych so zavazkami (aj ked to uz tusim nechodi), smotanky a v poslednom case aj sudnej siene
Psycho (ale to povodne)... alebo Ti druhi... a The Orphanage a celkom sa mi pacil aj Silent Hill (sice blbinka, ale zabavna), podla mna by mal byt horor strasidelny, nie nechutny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@2 ten som ešte nevidela,tiež diky za tip
ja sa hororov, nie ze bojim, tie krvave sceny mi nevadia, vadi mi to silne napatie som netrpezlivy clovek
a počula som že Kľúč je dobrý.. tedy.. vyzera to zaujímavo..
@0. pozri si od Stephen King: Hustá hmla (the Mist)alebo Siročinec je fajn...ale taktiež si ma získal film Identita...
Ale že poriadny brutál je film Kanibali » www.filmklub.sk/m/movie.php?id=...
Film je zakázaný vo viacerých krajinách a režiséra za to súdili...
@17 fuj,ten film je humus,odkedy som ho videla,na naše korytnačky sa už ani pozriet nemožem
a nevidel niekto Salo alebo 120 dni sodomy? zevraj najnechutnejsi, najsadistickejsi a najmorbidnejsi film v historii, zakazany skoro v celej Europe...niezeby som to chcela vidiet, ale ci sa tu najde nejaky odvazlivec so silnym zaludkom
skôr Grudge
Ja som Saló alebo 120 dní sodomy videl bolo to popiči ehm...