Ahojte chcela by som aby ste mi poradili nejaký film môže byť aj animák ako Mŕtva Nevesta,Koralína, Ukradené Vánoce, Faunov Labyrint, Zlatý kompas, Kouzelna chúva alebo Alenka v ríši divov a pod. Ak poznáte nejaké podobné fantasy zaujímavé filmy napíšte ď
@zuzulina LOTR asi klasika, najlepsie ak nestratenu verziu, ku kazdemu filmu + hodina novych scen a potom rozhodne este nespomenuty serial Game of Thrones(podla knih G.R.R.Martina, je to spravene ako serial, kedze jednotlive diely knih maju kazda okolo 1000 stran slight_smile:
Narniu som videla, predvianočná nočná mora sú vlastné Ukradené Vánoce a to som videla, taktiež pán prsteňov,HP aj Interview with the Vampire,videla som aj Cestu do fantázie a aj Princeznú Mononoke ale ďakujem za rady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a Pán Prsteňov a Harry Potter snáď už ani písať nemusím
(nemusím, a predsa som napísala
eragon film mi úplne domrdal dojem z knihy tou wannabe epičnosťou.
a k téme: howl´s moving castle,cesta do fantázie,princezná mononoke,most do krajiny Therabitia, spomínaný Pán Prsteňov a HP je u mňa samozrejmosť