čo by ste robili keby ste začali zistovať že milujete viac ako ten druhý.že sa snažíte už iba vi.že ste mu u riti myslíte že to má ešte nejakú cenu?????
mozno si to len myslis, teda mas taky dojem. kazdopadne, ked sa vo vztahu pocita kto kolko robi a ako sa obetuje a zda sa, ze je v tom nerovnovaha, tak je to dost zle. ale moze sa to napravit. na zaklade tej tvojej formulacie "ste mu u riti" by som navrhoval spytat sa ho, ci je to tak. ak hej, tak neni o com, ak bude javit ochotu bojovat, tak to skuste. hlavne ak to trva uz dlhsie, tak sa s nim musis rozpravat o tom. ak by to bol len nejaky velmi cerstvy dojem, tak este pockaj a skumaj to sama, aby si nevytvarala napatie bez dovodu.
@pubertslatinocelny vies ja ani nemam kedy sa s nim porozpravat lebo uz spolu nejsme pomali ani raz za tyzden ale nehadame sa takto iba teraz som mu poviedala par veci ktore zamrzia
jeden znamy psycholog, ktoreho meno ma nenapada, povedal, ze vo vztahu plati matematicka rovnica 1 ku 3
Cize za jednu vec, ktoru "dame" (ci uz hmotna vec, alebo inac pozornost, alebo iniciativa k bozku, sexu, zavolanie, prezvonenie, atd...) cakame 3 veci od partnera, a az potom sa citime "Qvit". To znamena, ze mame pocit, ze my davame ovela viac, ako dostavame, aj ked to moze byt naopak... tak si to fakt premysli, ako to je.
@ jaro1991 psycholog by sa mi asi hodil ale nato by moja mamka nidky nepripustila aby osm isla k psychologovi povedala by mi ze neisom ziadny magor ze sa mam povipravat ze sestru doprcic mne sa chce kricat zmlatit ho uderit porad ho dokopat od nervu vcileky este ty jeho fotky z modelingu man ide slahnut ach asi fakt zacnem cvicit a zabudat
pokial ma aspon kusok chochnesu v sebe, tak by sa ti mal sam priznat ako to je u nho voci tebe. ale ten vacsina ludi nema pokial im prihara pod zadkom tak zlo vaz
@fleshleecat heh tak vidi ze sa tu nan iekoho podobam ved to ja musim dat koniec pre svju hrdost hhhhh ja som uz taka inak by mi to nedalo ale este porozmyslam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Cize za jednu vec, ktoru "dame" (ci uz hmotna vec, alebo inac pozornost, alebo iniciativa k bozku, sexu, zavolanie, prezvonenie, atd...) cakame 3 veci od partnera, a az potom sa citime "Qvit". To znamena, ze mame pocit, ze my davame ovela viac, ako dostavame, aj ked to moze byt naopak... tak si to fakt premysli, ako to je.