Ja najčastejšie používam to že si donesiem dlhú mikinu na malý papier si napíšem ťahák a dám pod mikinu. Cez písomku ma nikto nenúti vstať takže mi to nespadne. Len si odsuniem mikinu pozriem si ho a vrátim naspať je to jeden z dobrých sposobov
Skryť sa dá všade ale dať ho na také miesto kde by sme ho mohli bez vedomosti učitela aktívne používať sa snad ani nedá...ale spolusediaci vždy doniesie taháky v priesvitných perách ktoré si vymiename síce zato dostal minule na AJ 5 ale pred tým nám to na Finančnej gramotnosti vyšlo a mali sme za 1 ...
ťahák hodíš pod pisomku a ucitel aj ked stoji v predu tak nevidi ziadny blby pohyb alebo ze by si sa dival inde, alebo minule som pisal pis. lebo som chybal tak som si ju dal napisat spoluziacke a len som odovzdal vela trikov, zalezi od ucitela... samozrejme niet nato ked sa naucis tahaky fakt len vynimocne
Tak ťahák si napíšeš na veľkú A4 a hodíš si ho do tašky, ktorú máš otvorenú iba pod uhlom, že ho vidíš iba ty používam to už od 5. triedy ZŠ a nikdy mi nato ešte neprišli a to mám dosť špekulatívnych učiteľov
Alebo jeden tiež môj výmysel --> zoberieš dva papiere jeden jednostranný a jednú dvojstránku .Polož si ich napr. na mäkký obal alebo obrus ...jednostranný si dáš na pravú stranu dvojstranného a na neho budeš trošku silnejšie písať to čo chceš ...a keď ho odsuneš tak na pravej strane tej dvojstránky budeš mať pekne čitateľné odtlačené písmená ktoré si písal na ten jednostranný papier ...učiteľ by musel mať veľmi bystrý zrak aby si to všimol ...
ja som bakalar kvoli mobilu da sa povedat .. a som hrdy nato ! drity a keci ktore nemali vobec zmysel, tak som pekne supol na mobil a krasne z mobila odpisoval, a mobil nedam ani bohovi ! proste aj ked ma lapol, tak bud ma vyjebal alebo som musel vypnut mobil .. ale nikdy by som ho nikomu nedal
Mne (ešte keď som chodila do školy) učiteľka zvykla pozrieť na displej mobilu, či nemám niečo uložené v správach, ale nikdy sa nepozrela zo zadnej strany mobilu, že tam mám ťahák prilepený lepiacou
Navyše zvykla som si vždy vytlačiť minipísmom na dlhý papier, z ktorého som si urobila harmoniku a prilepila zo spodu lavice - tak som si potrebné veci postovne odmotávala
A ešte jeden spôsob som mala - keď bola možnosť vytiahnuť vlastné papiere, vždy som si cez prestávku stihla na ten papier napísať potrebné veci zo zadnej strany papiera a postupne som gumovala Nikdy mi na ťaháky neprišli podotýkam.
@kristen176 Mobil - najlepšie je, si poznámky odfotiť a potom už len odpisovať. Ja mám vždy na lavici položenú tašku a buď vedľa alebo pod taškou mám ukrytý mobil :p
Alebo sedieť vedľa šikovnejšej spolužiačky a poprosiť ju, či by nepomohla. Mne dnes takto pomohla na matike, jednoducho mi posunula papierik s vypočítaným príkladom a bolo :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Navyše zvykla som si vždy vytlačiť minipísmom na dlhý papier, z ktorého som si urobila harmoniku a prilepila zo spodu lavice - tak som si potrebné veci postovne odmotávala
A ešte jeden spôsob som mala - keď bola možnosť vytiahnuť vlastné papiere, vždy som si cez prestávku stihla na ten papier napísať potrebné veci zo zadnej strany papiera a postupne som gumovala Nikdy mi na ťaháky neprišli podotýkam.