Poraďte nejaký "zvrátený", nechutný alebo inak nepríjemný film
Resp. horor
Niečo na štýl Srbský film, Ľudská stonožka, Cannibal Holocaust, Martyrs, Antikrist a tak ďalej... niečo menej známe, ale na ten štýl... žiadna veľká pointa, hollywoodske obsadenie, ideálne niečo pomalé zanechávajúce vo vás znepokojujúci do
Movie 43, síce nie horor, ale rozhodne najzvrátenejší film, aký kedy mohol vzniknúť ....z hororov: Purge (kvôli deju hlavne) alebo ABCs of death, VHS a podobné kraviny, ešte mi napadá Hostel, ale to si asi videla
@vitocorleone nevyzerá zle ani toto, ale teraz som vygooglila niečo čo sa volá Suicide Club (nejaký japonský film) takže idem pozerať toto ^_^
japonci sú v takýchto filmoch tiež dobrí
@tasha5 Ešte som to nevidel, no takéto filmy nemôžem pozerať keď mám zlú náladu, lebo mi ju zhoršia ešte viac Takže keď budem "mať svoj deň", možno do toho pôjdem
kedze taketo filmy moc nevyhladavam, moc neviem poradit..minule som si ale v TV kukol Vlak smrti ked isiel a to vo mne zanechalo trocha neprijemny dojem
nevidela som síce tie zmienené, čiže neviem či sa toto nejako približuje, asi ani nie.
apocalypse now
nooo,,,,vo mne ten film zanechal rozhodne dosť zvláštne a zmiešané pocity, a neviem či sa dajú nazvať dobrými :/
akurát, že film má pointu, aj keď nie úplne jasne predloženú divákovi, lepsie povedané, clovek čo rád fičí na prvoplánových amerických brakových filmoch ju asi tazko pochopý. priamo zvráteným by som ho nenazvala, to nie, ale vo mne znepokojivý pocit zanechal.
neviem, ak to niekto videl, rada by som vedela aj iný názor na tento film...
Seasonning House, Human Centipede, Srbski film, I Split on your Grave 1,2 ...
A inak mi prídu dosť zvrátené filmy, ktoré majú niečo zložené na faktoch Typu Pain and Gain a taktiež Dyatlov pass incident - už len kvôli tomu, že nikto nevie čo sa tam deje v skutočnosti :/
» www.csfd.cz/film/189983-trh... preklinam tv za to že to vysielala tak raz mesačne, keď som mala postel vyše dvoch rokov umiestnenú v obývačke (kde bola tv skoro furt pustená)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Alebo tak nejak sa to volá
to je nepríjemný film?
japonci sú v takýchto filmoch tiež dobrí
poznas enter the void napr.?
funny games usa
dobry syncek
plechovy bubienok
Vec, votrelec, onen, rosemary ma dieťa a pod.
Enter the void? Nevidel som to, no vyzerá to zaujímavo.
tak,je to japonský film a komédia to nebude....
ICHI THE KILLER
ano to je, dost vizualne putave a riadne drsne .
Philosophy of a knife
Begotten
Nekromantik
Erazerhead
Krátky film Zoetroppe
...a tona iných, ktoré som videl, z ktorých by si niektoré nezohnala legálne.
» www.csfd.cz/film/227794-int...
» www.csfd.cz/film/318225-kli...
» www.csfd.cz/film/296776-svi...
A celý south park je pretty disturbing
» www.csfd.cz/film/1329-vec/...
» www.csfd.cz/film/235981-muc...
apocalypse now
nooo,,,,vo mne ten film zanechal rozhodne dosť zvláštne a zmiešané pocity, a neviem či sa dajú nazvať dobrými :/
akurát, že film má pointu, aj keď nie úplne jasne predloženú divákovi, lepsie povedané, clovek čo rád fičí na prvoplánových amerických brakových filmoch ju asi tazko pochopý. priamo zvráteným by som ho nenazvala, to nie, ale vo mne znepokojivý pocit zanechal.
neviem, ak to niekto videl, rada by som vedela aj iný názor na tento film...
A inak mi prídu dosť zvrátené filmy, ktoré majú niečo zložené na faktoch Typu Pain and Gain a taktiež Dyatlov pass incident - už len kvôli tomu, že nikto nevie čo sa tam deje v skutočnosti :/
rezaky (toto rozhodne!!!!!!!!)
umenie plakat
antikrist