Chcela by som sa vás niečo spýtať ... V škole sedím s jednou babou s ktorou som nebola kamarátka už od 1.ročníka lebo mne a mojej parte robili napriek . Raz keď jedna odišla na druhú školu, druhá ostala bez svojej "kamošky" a potom ma nejako ovplivnila a
šak jeb na ňu, keď sa ti neľúbi. Teraz si ešte v období, kedy ľudí, ktorých nemáš rada nepotrebuješ. V dospelosti sa budeš musieť vyrovnať s inými kokotmi.
noaa?? sak uz necele 2 tyzdne ... a o rok uz s nou nemusis byt nie? ... teraz by som jej to povedala radsej ako by som sa este rok a viac mala tvarit ze ju milujem abo co .. aach xP ..
@sofcusikaa ty máš síce ešte len 14, a tieto veci neovládaš... ale časom sa naučíš veľmi dobrú zručnosť... zatvoriť oči, zhlboka sa nadýchnuť, otvoriť oči a ísť ďalej s tým, že si povieš "mám piči". Takýchto ľudí k životu nepotrebuješ, a to čo hovoria tebe môže byť jedno, keď vieš že to nie je pravda. Na základnej je to síce ťažké, ale čím skôr sa to naučíš, tým viac trápenia sa zbavíš v neskoršom veku Good luck
Svojim spôsobom som bola aj ja ovplyvnená,ale trošku inak
Ale ak ti je ensympatická a nemáš ju rada tak sa na ňu ozaj vyser..aj ked začne niečo hovoriť...tvoji praví kamaráti to budú mať v piči a nad tími čo to budú riešiť tak tých si nevšímaj..ako tu bolo spomenuté..ty v tvojom veku sa ozaj nemusíš nikomu podriadovať..bav sa s ludmi s ktorými sa chceš baviť..a nenič si detstvo s ludmi,ktorých nemáš rada..a ak to nedokážeš teraz tak to musíš jedine znášať,ale v budúcnosti si to určite uvedomíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ak ti je ensympatická a nemáš ju rada tak sa na ňu ozaj vyser..aj ked začne niečo hovoriť...tvoji praví kamaráti to budú mať v piči a nad tími čo to budú riešiť tak tých si nevšímaj..ako tu bolo spomenuté..ty v tvojom veku sa ozaj nemusíš nikomu podriadovať..bav sa s ludmi s ktorými sa chceš baviť..a nenič si detstvo s ludmi,ktorých nemáš rada..a ak to nedokážeš teraz tak to musíš jedine znášať,ale v budúcnosti si to určite uvedomíš