''byvaly'' svokor davnejsie povedal : '' rozbijeme kazachstan,porazíme kanadu , s cechmi vyhráme tiez ale nakoniec budeme mat striebro'' tak to bolo , tak to bude !
@hawaitypek fínski komentátori majú radi kohokoľvek, kto porazí ich súpera. Kanadu nemá nikto rád, tak to sa vždy tešia, Rusko nemajú radi, lebo ich posunuli do boja o bronz a celkovo proste lebo nie a keď niekto vyhráva nad Švédskom, tak to vyzerá takto:
nemyslím, že by to malo niečo spoločné s tým, že sme Slováci
v každom prípade dúfam, že večer bude niečo otvorené, aby mi Fíni mohli kupovať chlast za to, že som Slovenka konečne mám celé mesto na to, aby sa mohlo tešiť so mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak dúfam že vyhráme lebo naši bojujú ako jeden tým.......a majú nás radi aj fínsky komentátori
nebolo by odveci
nemyslím, že by to malo niečo spoločné s tým, že sme Slováci
v každom prípade dúfam, že večer bude niečo otvorené, aby mi Fíni mohli kupovať chlast za to, že som Slovenka konečne mám celé mesto na to, aby sa mohlo tešiť so mnou
komentátor je lacná děvka!! ale keď sme hrali s Čechmi tak očividne držal palce nám
Ja dúfam že vyhráme a zároveň že nám neodstavia plyn
Malikna zoberu tesnejšie a máme zlato
@etelnair