Myslíte že by bolo vhodné darovať mu na trebárs narodeniny portrét namaľovaný maliarom len neviem či portrét jeho, môj, alebo nás oboch, našu spoločnú fotku nemáme a ďalší problém by bol asi ten že na tom portréte ma môže vidieť asi iba on. Pretože sú ľud
@lesush hm to nepochopíš a je toho veľa a vzťah máme ako každý iný len je utajený pred pár ľuďmi, ale to ti nevysvetlím to by si ma dlho počúvala prečo vlastne. A aký je to originálnejší ak nie uhlíkom? ceruzkou?...
@thrwtchr fotku? svoju? a to bude k čomu dobré to nie je bohvie čo moje fotky má :- D
Kľudne portrét vás oboch,veď ak si to vystaví niekde doma a jeho rodičia medzi tých ľudí nepatria žiadny problém A ak náhodou hej tak možno kebyže nakreslil niekto namiesto plagátu nejakého jeho obľúbeného niekoho Ale to už skôr keby si to kreslila ty...Ale spoločný by bolo fajn
@zizisko tak to som si istá by ho potešilo hrozne len našu fotku nemám spoločnú nieže by sme nechceli len o tom nebola reč. Aj rodičia patria k ním. Najprv pořešíím fotku a potom neviem keď to bude môcť vidieť len on ja a..
@chevro lebo si to nezažil a tak ani nemôžeš vedieť ....ach
nemám najmenšiu chuť hovoriť ten zvyšok potom by ste už otázky nemali , že prečo tajiť :- )
@lesush farebný no uvidím koľko ma to víjde a vše. kolo toho
@vast nepodarí môj? už pár mesiacov sa darí a všetko je v poho. s čím máš teda problém?
my tajiť nie že chceme , svojím spôsobom musíme a je to tak lepšie a čo tam po týchto veciach jedno hovorí za všetko keď sa milujú nie? tak nehovor že nechápeš keď o tom hovno vieš nezažiješ nerieš a o tomto téma nie je decká!
@brianna musíte tajiť? Však vysvetli teda stručne že prečo a nikto nebude mať otázky. A pred vašimi kamarátmi teda akože sa ako tvárite? A doma keď ste u seba pred rodičmi a podobne?
Tak kamaráti vedia vedia moji rodičia ale to že nám vztah povolili je moja zásluha musela som proste niečo povedat aby nam vyhovela moja matka. a jeho rodicia nevedia tí v tom niesu, nie nemozem toho je hrozne vela okolo toho a nebudem takýto vztah zdielat tu a s vami. nepochopis to som si istá a keby aj trosku?, tak zle. Nic o tom neviete kazdy by si myslel ze coo?? proste nesuhlasili by ste možno ten kto vie o čom to je, čo je smutné ale na tkých názoroch mi nezáleži pokial to neprezijes a pokial vies ze by si pre nho urobila všetko len aby si nemusel prist o osobu ktoru milujes, viac k tomu nemám čo. Ale nebude to tak vzdy casom sa to vyriesi len teraz to musí byt medzi nami neriešte to ty kokos nepochopíte nič nedá sa to nemôžem o tom hovoriť nebudem riskovať ze to príde k tým ludom co vediet nemusia, resp. nemožu bude to tak lepšie. A keby tu bol niekto komu tým ubližujeme my sa lubime a to tiež musí niečo znamenať. Hádam sa toho nevzdám ked sme obaja štastný. musi stačiť
@vast ja vie že neutajím to viem už dávno moji rodičia to nemohli tiež vedieť ale konečný výsledok je ten ze vedia a tu je to už ok. či utajím či nie to čas ukáže viem že nie a nebojím sa toho čo bude lebo ho lúbim a to je za vsetko
daruj mu svoju fotku, nejakú peknú, v mármiku, alebo fotku vás oboch.. načo portrét? a načo jeho samotného? to sa može aj pozrieť do zrkadla a vidí sa tam
@brianna naozaj to nepochopíme, lebo je to nepochopiteľné...to už aby sa človek bál ísť po ulici, držať sa za ruky, lebo aby ho náhodou "niekto" nevidel...
Ved ale to som nepovedala že sa bojím ist po ulici možme ist kamkolvek len z jeho rodiny je par ludi ktory keby vedeli, tak je zle co uz na tom nechápeš? bože ..
@chevro no so svojím otcom chodíš jedine ty zlatko čo už prijebanosť hýbe svetom nechápeš tak sa do toho neser že s otcom .. D
portrét nemusí vystavovať okrem iného hovorím aj to že to nie je na furt to len na čas tak akože na kjú riť? no aby si ju potom vystavil alebo odložil na pamiatku nie?
@n0win0u jebe ti na tu hlavu? povedzte mi niekto prečo su dnes všetci taký sprostý? ved vás nenapada nič iné len aby ste mali dovod sa smiať na vlastných kokotiinnááách co piseste ze s otcom, alebo sexualnu masturbaciu, to hovori za vsetko ste fakt maximalne jebnuta mladez
@chevro nechápeš, že nemáš chápať niečo čo nemáš riešiť, lebo máš len 21 rokov a nikdy si neprežil to, čo 16ročná žaba? sa spamataj a nerieš lebo sme jebnutí všetci
@n0win0u to ma tešíííí ze zdvihla som ti náladu:- D a opakovať si to nemusel ze som jebnut* to je len odpoved na moju lebo si nasratý to chápem .. ale nejdem sa s tym zapodievat kedze co som napísala je pravda ale to je dalsia z veci ktoru si neuvedomiš kedze k nim patríš inteligent a smutné je že si už nie decko a ešte ťa to baví nepochopím
@brianna moja zlata, kukni v prvom rade čo ukazuješ na svojej profilovej fotke, aby si sa trošku spamätala, ukazuje to len a len tvoju PRIJEBANOSŤ. Po druhé, sama zo seba robíš, ako keby si bola baba s 40 ročnými skúsenosťami, ale si tu najzasranejšia. Po tretie, niečo si sama začala v tejto tému a keď to niekto chce pochopiť, tak sa tomu vyhýbaš, keď už raz niečo začneš, tak to aj dokonči. Po štvrté, keď chceš radu, tak láskavo nenadávaj ostatním do prijebaných, lebo ako prijebaná vyzeráš potom jedine ty. A skonsoliduj sa!
Vieš moja sa smejem to neznamená že som decko a nemám rozum ako tuto chlapec 20 neviem kolko ročný.. Niekdy by ťa aj prekvapilo že ho može mať 16 ročná baba viac ako napr. on alebo aj ty. To je len v tom že ty nech máš 20 alebo kolko možeš byt detskom este stále proste nevyspela neskúsena. Tomu asi tažko uveríš lebo ty k takým bohužial nepatríš ešte ta to len ocividne čaká aby si mala rozumčeku viac. a uvedomila si aký nazor tu vyjadruješ to vidím že tvoje komentáre ale vôbec nie sú na úrovni.
@brianna lenže ty si ukázala, že nemáš rozum keď si automaticky každému začala nadávať do prijebaných ... Ja mám niekoľkoročný netajený vzťah, prácu, školu za sebou čiže určite som viac skúsená...
@sandy114 to čo si napísalea je síce milé ale hovno o tom vieš tak zavri ústa o tom aká som ja a čo značí moja fotka, dalej hovorila som že tú temu nejdem rozoberať a nechcem o nej hovoriť tak mi nehovor ze som ja NIECO ZACALA ...si to pozri zlatko este raz... Ja nenadávam ostatnym len ti pripomínam nech sa spamätáš ty a možno aj niekto iný lebo nepotrebujem počuvať čo by asi robil moj chlap nad vlastnym portretom. sa zamysli pytala som sa normálne tak mi tu nedávaj tvoje "RADY" stoja za nič a sú dosť trápne na tvoj vek. a zaujímavé že ked som začala o prijebanosti druhých hovoriť tak si sa ozvala a hovoríš o tej mojej tu jeto krásne vidieť ze sa človek musí brániť aby to isté napísal ako odplatu no potešila si ma dalsia vec ktoru by dospeli človek neurobil len preto aby to musel tomu druhému vrátiť, ale ako hovorim si ešte decko. nevravím že ja nie ale mam urcite viac rozumu ked ti o takychto veciach pisem, zatial co ty len stále nechápeš všetko to co som napísala ako aj to že som tú temu nezacala ja a dost skoro som povedala ze o tom hovoriť nejdem tak drz usta a pal niekam nepotrebujem tvoje mudrovanie krpec :-
aha dalsi 20 rocný to zas bude jééé, no padam z tadeto vidím že s takýmito ludmi nepohne ani vlastný rozum alebo mozgové choré bunky teraz sa ja správam ako tá jebnutá ale to sa už inak nedá je mi do plaču z niektorých múdrostí
@brianna forum je verejná vec, každý sa môže ozývať kde chce a ako chce, netagovala som ťa, takže som sa neozývala k tebe, nemusím nikde padať len preto, že mi to niekto napísal
musim sa ozvat aj ja, aby to nebolo stale o tych istych osobach
pokial sa da, tak nech tam ste obaja - to ale musis tu fotku nenapadne poriesit...pokial nie, tak len ty, ale nech na tej fotke je nieco, co bude venovane len jemu, mozno nejake gesto, alebo nieco obsahujuce jeho meno....(a tym gestom nemam na mysli to, co mas na profilovke )
@sandy114 písem lebo viem prečo to robíte a tak si myslím svoje to som tu už spomínala. nevadí mi ze si niekto robí so mna srandu pokial viem ze to nie je nic normálne, rozumne a vhodne. ale vidím že jediné čo vás baví je montovať sa do takých vecí o ktorých som vás nežiadala a ked vidím váš "čierny humor" ešte viac to o tom značí že ešte potrebujete dosť rozumu na to. Pre boha ja mám 17 pomaly ale takto by som sa nesprávala ako vi všetko je úprimné a nie písať vaše priblbé názory ktoré som kedysi používala ja ked som mala takých 11 rokov. je smutné že vás to baví ešte aj 20 ročných dospelích rozumných ludí to je celeé.
@moonbeam to je dobrý nápad nad tým som premýšlala.), no gesto samozrejmé že nie ako na profilovke tá fotka tam nie je tkoli tomu gestu tch a nic neznamena to len tuto zopar osob hned mysli ze ked vidí aku taku profilovku musi to byt hned nieco podla nich ale to už je ich vec ked ich napadá len to..
@brianna nie som vzdy taky milosrdni ale mam chut si ta zastat, ale to by zasa dopadlo tak ti len poradim nic si nerob z tychto ludi a viem co znamena, ked je lepsie aby ostatny o vztahu nevedely tak vela stastia
@greenbunny dal si portrét kamarátke? ale kamarátka je asi niečo iné nie? ja chcem priateľovi dať, neviem no portrét jeho samého by bolo asi skôr pre kamaráta albo tak ale nie pre priateľa to by som skôr spoločnú alebo vlastnú no neviem čo skôr. alebo hľadám vhodnejšie niečo pre neho
Chceš mu dať fotku / obraz/..... ale načo? keď jeho rodina o vás nemôže vedieť? kde si tú fotku dá? Na stenu/poličku asi nie lebo to by mu asi našli. Dá si ju do šuflíka? tam mu bude na 2 veci!
Nejdem riešiť prečo je váš vzťah tajný ale poradím čo najskôr to "odtajnite"! Aký má význam ísť po meste a meter od seba a ísť za roh budovy aby ste sa mohli chytiť za ruky alebo pobozkať a požas tej chvlky byť v strese či vás nahodou niekto neviedel. čo máte s toho okrem že stres podporuje cholesterol a krvný tlak?
PS: chcem byť aj ja pr*jebané decko bez rozumu, ktoré nemá žiadne skúseností a preští ho hocijaká mladá šťanda zo skúsenosťami ako keby zedla celú múdrosť sveta
@fabuloustxx Ale ved kto povedal že sa nemôžme chytiť za ruku bozkavat a pod??. nikdy som nepovedala ze by som toto robit nemohla hovno o tom vieš a uz si myslis no tak mi vysvetli na keru rit to rozoberas ked absolutne nemáš tucha ako to je no prepáč ale zapoj rozum do toho lebo vidím že si bohovsky mimo a hovoriš jedno cez druhe co si len ty myslis. A vysvetľovať ti to nejdem nepochopím ze nezapájate rozum tak ked to nechápem tak to nechápem nie? a nie mi tu diktovať čo všetko je na tom zlé a čo si ty o tom myslíš. Tak asi ked to nechápeš tak o tom hovno vieš no čo ti mám na to povedať tak nemudruj aj ty..
po prvé povedala som že tu fotku/obraz nemusí mať odloženú môže ju mať hocikde ale som povedala že zatiaľ nie.
Nemusím to odtajnovať ved nehovorím ako o trgédii že ked to neodtajníme stane sa niečo zle boze ty z toho narobíš .
Normálne to nechám tak a ked sa do dozvedia tak čo , čo myslíš? no nič . Vôbec nič , všetko bude ako do teraz no ake lahké všák?
ešte mi povedz z kade máš preboha stres? fantazíruj chlapec..možno v tvojích snoch .. D
@fabuloustxx nié, neviem kedy to bude aktuálne to má ešte čas, musím o tom ešte niečo zistiť a až potom ja len rozmýšľam či by táto vec mohla byť. Ale vidím že ďalší problém je, že sa tu rieši kde si to dá, ale to už vaša starosť nie je myslím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ale k tvojmu problému....podla mna daj mu svoj portrét, ale nejaký originálnejší ako uhlíkom nakreslený, čo kreslia maliari na uliciach... držím palce
@thrwtchr fotku? svoju? a to bude k čomu dobré to nie je bohvie čo moje fotky má :- D
Chcelo by to asi niečo iné len čo :-ˇ(
nemám najmenšiu chuť hovoriť ten zvyšok potom by ste už otázky nemali , že prečo tajiť :- )
@lesush farebný no uvidím koľko ma to víjde a vše. kolo toho
@vast nepodarí môj? už pár mesiacov sa darí a všetko je v poho. s čím máš teda problém?
my tajiť nie že chceme , svojím spôsobom musíme a je to tak lepšie a čo tam po týchto veciach jedno hovorí za všetko keď sa milujú nie? tak nehovor že nechápeš keď o tom hovno vieš nezažiješ nerieš a o tomto téma nie je decká!
@chevro no so svojím otcom chodíš jedine ty zlatko čo už prijebanosť hýbe svetom nechápeš tak sa do toho neser že s otcom .. D
portrét nemusí vystavovať okrem iného hovorím aj to že to nie je na furt to len na čas tak akože na kjú riť? no aby si ju potom vystavil alebo odložil na pamiatku nie?
Vieš moja sa smejem to neznamená že som decko a nemám rozum ako tuto chlapec 20 neviem kolko ročný.. Niekdy by ťa aj prekvapilo že ho može mať 16 ročná baba viac ako napr. on alebo aj ty. To je len v tom že ty nech máš 20 alebo kolko možeš byt detskom este stále proste nevyspela neskúsena. Tomu asi tažko uveríš lebo ty k takým bohužial nepatríš ešte ta to len ocividne čaká aby si mala rozumčeku viac. a uvedomila si aký nazor tu vyjadruješ to vidím že tvoje komentáre ale vôbec nie sú na úrovni.
pokial sa da, tak nech tam ste obaja - to ale musis tu fotku nenapadne poriesit...pokial nie, tak len ty, ale nech na tej fotke je nieco, co bude venovane len jemu, mozno nejake gesto, alebo nieco obsahujuce jeho meno....(a tym gestom nemam na mysli to, co mas na profilovke )
povedať že to stojí za ho*no sa nepatrí =D
(ale inak chlapík čo mi to robil bol veľmi dobrý a ten portrét bol krásny)
Nejdem riešiť prečo je váš vzťah tajný ale poradím čo najskôr to "odtajnite"! Aký má význam ísť po meste a meter od seba a ísť za roh budovy aby ste sa mohli chytiť za ruky alebo pobozkať a požas tej chvlky byť v strese či vás nahodou niekto neviedel. čo máte s toho okrem že stres podporuje cholesterol a krvný tlak?
PS: chcem byť aj ja pr*jebané decko bez rozumu, ktoré nemá žiadne skúseností a preští ho hocijaká mladá šťanda zo skúsenosťami ako keby zedla celú múdrosť sveta
hannibal lecter nerobi lepsie posudky na pockanie
po prvé povedala som že tu fotku/obraz nemusí mať odloženú môže ju mať hocikde ale som povedala že zatiaľ nie.
Nemusím to odtajnovať ved nehovorím ako o trgédii že ked to neodtajníme stane sa niečo zle boze ty z toho narobíš .
Normálne to nechám tak a ked sa do dozvedia tak čo , čo myslíš? no nič . Vôbec nič , všetko bude ako do teraz no ake lahké všák?
ešte mi povedz z kade máš preboha stres? fantazíruj chlapec..možno v tvojích snoch .. D
Tak mu ju daj keď to bude aktuálne.