Ahojte, vždy ked napalujem ,tak mi sa mi to v 3 štvrtine vypne, pri čom napíše, že to prebehlo uspešne, ale cd/ dvd mi aj tak nejde spustiť. Porucha mechaniky alebo programu? Neviete kde v BA by mi niekto vypalil CDčká(hudobné) za relat. primeranú cenu??
vtipné, ale inak nemam pc, ale notebook... napalujem mp3, alebo wma... ale to nebude tým aku hudbu napalujem a akou rýchlosťou, pretože doteraz som to tak vždy robila a všetko šlapalo... všeobecne je ta mechanika nejaká rozkývaná a príliš hučí a načítava,čo nerobilo doteraz teda už mi to robí dlhší čas asi pol roka... ale okej, nejdem sa hrať na obdorníka a aj tak cez forum to asi nijako nevyriešim
konečne jeden ochotný človek, čo mi normálne poradiť, dakujem... inak ak som sa pokušala vypalovať CD a nevypalilo mi ho správne, dá sa ešte raz znovu prepáliť.. u to CD-R..to asi na tieto neplatí..
@debby123 hm len niektoré CD potrebujem mať mp3, lebo ako audio sa ich tam zmestí malo... inak ktorý program je dobrý na napalovanie.. ja mám windiws 8 a nejaký som tu mala alebo teda som si z ponuky aplikacii nejaký neviem akým zázračným sposobom preniesla ... proste ho mám, ale už neviem ako som ho ziskala, len viem, že som ho nesťahovala.. je to nero 12...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A hlavne, vypaluj to na najnižšej rýchlosti ... predídeš tým chýbam